×
Puasa Barakah Bersama
Connect with us

Oh! Media

Member Dapat Diskaun 10% Setiap Hari Isnin Dengan Aplikasi Watsons? Tunggu Apa Lagi, Jomlah Apply Jadi Ahli!

Branded

Member Dapat Diskaun 10% Setiap Hari Isnin Dengan Aplikasi Watsons? Tunggu Apa Lagi, Jomlah Apply Jadi Ahli!

“Kedai berhantu, asal masuk mesti tak jumpa jalan keluar!”

Haaa.. Mesti ramai boleh relate dengan keadaan ni, rasa macam tak nak beli apa-apa. Tapi bila masuk je kedai Watsons tiba-tiba terus rasa nak shopping.

Watsons menjual pelbagai barangan daripada produk penjagaan kesihatan, kecantikan diri, gaya hidup dan bermacam lagilah, sebab tu kalau masuk je mesti rambang mata.

Masih bukan ahli? Mohonlah sekarang!

Setiap kali nak buat pembayaran, cashier mesti tanya ada member card Watsons tak? Kalau korang nak tau, dengan menjadi ahli Watsons korang boleh menikmati banyak manfaat dan yang paling best mestilah dapat extra diskaun!

Untuk korang yang masih belum menjadi ahli Watsons, apa kata korang apply sekarang juga!

Nak apply pun mudah je, korang boleh daftar di mana-mana kedai Watsons yang berdekatan atau secara atas talian dengan melayari  https://www.watsons.com.my/login.

Kalau apply menjadi Watsons member sekarang,  korang akan dapat tote bag edisi terhad* dan menikmati pelbagai manfaat serta-merta seperti mendapat 500 mata ganjaran, buku baucar bernilai sehingga RM5000 dan kad Watsons korang juga boleh digunakan sebagai kad Touch ‘n Go.

*Untuk bulan ini sahaja dan sementara stok masih ada. 

Lepas ni tak perlu susah-susah nak cari kaunter beli kad Touch ‘n Go lagi. Tapi bukan itu saja, ahli Watsons layak untuk menikmati 12 ganjaran eksklusif ni juga tau: 

  • Keahlian seumur hidup
  • Diskaun untuk ahli
  • 5x mata ganjaran semasa bulan kelahiran
  • 200 mata ganjaran=RM1
  • RM1=1 mata ganjaran
  • 2x mata ganjaran untuk barangan jenama Watsons
  • 5x mata ganjaran untuk kad Touch ‘n Go- pembayaran dengan TnGo micropayment
  • Ganjaran gaya hidup dari rakan dagang Watsons
  • Ekstra 10% diskaun apabila berbelanja online pada setiap hari Isnin
  • Potongan 10% untuk barangan farmasi terpilih bagi individu berumur 45 tahun dan ke atas.
  • Manfaat kesihatan
  • Mata ganjaran apabila berbelanja di Watsons luar negara

Ahli sedia ada? Jom link kad korang dengan aplikasi Watsons

Bagi ahli Watsons sedia ada, korang tau tak dengan menghubungkan kad korang pada aplikasi Watsons, korang boleh menikmati ganjaran apabila berbelanja online.

Bukan berbelanja di kedai fizikal Watsons je boleh dapat ganjaran, belanja online pun boleh juga tau!

Promosi April, 2nd @ 60%

Bagi bulan April ni, ada promosi best bila korang shopping kat Watsons. Dengan setiap pembelian kedua bagi barangan yang sama, korang boleh menikmati diskaun sebanyak 60 peratus untuk lebih 500 barangan yang dijual di Watsons. 

Promosi ini sah untuk pembelian atas talian dan juga di kedai Watsons. Klik di SINI untuk tahu lebih lanjut.

Nikmati penjimatan sehingga RM320 dengan Baucar Watsons

Bukan itu saja, Watsons turut menawarkan baucar untuk barangan kesihatan dan kecantikan yang bernilai sehingga RM320 tau.

Nak dapatkan baucar ni mudah saja, korang boleh download e-baucar di FB Album Watsons atau miliki booklet baucar di kaunter fizikal Watsons. Nak lagi mudah korang boleh klik kat SINI.

Jadi ahli Watsons dan nikmati lebih banyak manfaat!

Tak perlu tunggu-tunggu lagi, jom segera ke kedai Watsons berhampiran atau layari laman web Watsons untuk mendaftar sebagai ahli hari ini.

Untuk berbelanja di Watsons secara atas talian atau nak mengetahui lebih lanjut tentang kad keahlian Watsons korang boleh klik di SINI.

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Menyampaikan artikel pemasaran dalam bentuk santai dan infomatif.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top