Connect with us

Oh! Media

Yes 5G Tawar Harga Terendah Bagi Pelan Tanpa Batasan Hanya RM38! Tiada Hidden Charge & Kos Tambahan

Tanpa Batasan

Branded

Yes 5G Tawar Harga Terendah Bagi Pelan Tanpa Batasan Hanya RM38! Tiada Hidden Charge & Kos Tambahan

“Ish, sekarang paling murah pun dah RM79, itu belum kira caj tambahan…” 

Susah betul kan sekarang ni, semua benda kena gunakan Internet. Boleh kata dari anak yang masih bersekolah sehingga bapa yang bekerja nak gunakan Internet tau. Tapi nak beli data setiap bulan, mahal la. 

Paling murah boleh dapat pun dah RM79, itu belum termasuk dengan caj tambahan. Eh, kenapa bayar mahal-mahal. Kan sekarang dah ada Yes 5G Infinite dengan harga serendah RM38 setiap bulan. 

Yes 5G Infinite Basic Lebih Murah, Tanpa Caj Tambahan Untuk Semua

Tanpa Batasan

Kalau korang nak tahu, Yes telah melancarkan Yes 5G Infinite dengan harga serendah RM58. 

Eh, tadi kata RM38 ni RM58 pula. Yang mana ni? 

Sabar, sabar, jangan marah-marah. Betul, korang boleh dapatkan pelan Internet Yes 5G serendah RM38 dengan potongan sebanyak RM20 apabila korang mendapatkan pelan Infinite Basic 12 bulan.  

Paling penting, pastinya tanpa caj tambahan. Dah tak perlu risau dengan “Hidden charge” lagi. Bayar apa yang dijanjikan, dah boleh menikmati Internet tanpa risau selama 12 bulan. 

Kelajuan 5G Tanpa Batasan, Hanya Dengan Yes 5G Infinite 

Dahlah Internet 5G, tambah pula korang dapat menikmati Internet tanpa had! Tak main la tengah bulan beli booster, kita kan dah ada Internet tanpa batasan. 

Bukan itu sahaja, banyak lagi yang korang akan dapat hanya dengan Yes 5G Infinite 38 dengan kontrak selama 12 bulan. Antaranya adalah, panggilan tanpa had dan roaming tanpa had PERCUMA ke Singapura. 

Hotspot ada ke untuk pelan ni? Mestilah ada, Yes 5G Infinite 38 menawarkan sebanyak 20GB hotspot setiap bulan. 

Jimat Sehingga RM240 Pelan Pascabayar Yes Infinite Selama 12 Bulan – Nikmati Data & Kelajuan Tanpa Batasan Serendah RM38

Tanpa Batasan

Tapi 20GB hotspot tak cukup la. Hmm, anak nak buat kerja sekolah, tambah si isteri pun nak guna internet untuk layan drama. Semua guna hotspot kita tau! 

Kalau korang nak tahu, pelan pascabayar Yes Infinite sangat sesuai bagi pengguna yang ingin mendapatkan harga yang berbaloi dan pastinya tiada tandingan. 

Mana lagi nak cari pelan dengan panggilan tanpa had ke semua rangkaian dan kelajuan internet 5G tanpa batasan pada harga yang berpatutan. Pelan dengan harga terendah, Yes Infinite Basic menawarkan 20GB kuota hotspot (diperbaharui setiap bulan).  

Paling best, dengan pelan ni juga korang boleh dapatkan potongan harga bagi semua pelan Infinite kalau korang mendaftar selama 12 bulan. Kalau korang bercuti ke Singapura, korang siap boleh menikmati roaming 5G secara PERCUMA dengan kelajuan 5G tanpa batasan.

  •  Infinite Basic (20GB hotspot) bernilai RM58, kini pada harga RM38 
  •  Infinite Standard (50GB hotspot) bernilai RM88, kini pada harga RM58 
  •  Infinite Premium (80GB hotspot) bernilai RM118, kini pada harga RM78   
  • Infinite Ultra (110GB hotspot) bernilai RM178 boleh dapatkan pada harga RM98

Sekarang korang tinggal pilih pelan mana yang sesuai dengan keperluan. 

Fizikal Sim Kad Atau eSIM?  

Yang mana kaki travel tu mesti pernah dengar tentang eSIM kan. Teknologi terbaru yang sudah digunakan secara meluas oleh beberapa negara seperti Jepun dan Korea Selatan.  Teknologi ini menggunakan kad sim secara maya yang terbina dalam peranti korang. 

Kalau korang nak tahu, Yes 5G pun dah ada eSIM tau. Korang boleh dapatkan eSIM Yes di mana-mana cawangan Yes berdekatan. 

Kalau tak pergi kedai boleh ke nak dapatkan eSIM? Jauh la nak pergi dapatkan dekat kedai. 

Jangan risau, korang juga boleh dapatkan eSIM di laman sesawang Yes ataupun di aplikasi MYYES untuk semua pelan yang disediakan dan boleh diaktifkan serta-merta. 

Dah tak perlu nak pergi kedai atau bayar kos penghantaran hanya untuk dapatkan kad sim, dengan Yes 5G.

Nikmati Kelajuan Internet 5G Dengan Harga Terendah 

Korang tunggu apa lagi? Jom dapatkan kelajuan Internet 5G dengan harga terendah hanya RM38, tanpa had dengan pelan 12 bulan. Dah, tak perlu bayar mahal-mahal hanya untuk dapatkan Internet tanpa had. 

Dapatkan pelan Internet Yes 5G Infinite 38 sekarang di laman web rasmi Yes. Lebih murah dan pastinya TANPA HAD! 

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas