Connect with us

Oh! Media

Jimat Hari-Hari, KFC Perkenal Menu Serendah RM9.99 Untuk Waktu Terhad

kfc jimat hari hari

Branded

Jimat Hari-Hari, KFC Perkenal Menu Serendah RM9.99 Untuk Waktu Terhad

Sekarang ni, banyak barang dah naik harga. Nak makan pun kena berkira-kira. Eh, kejap, sebenarnya ada yang tak naik harga, makin jimat adalah!

KFC guys! Tahu tak, sekarang ada promo KFC Jimat Hari-Hari? Bukan jimat sikit-sikit, memang berbaloi-baloi diskaun KFC bagi!

9 set pada harga diskaun

ayam kfc

Untuk promo KFC Jimat Hari-Hari ini, ada 9 set yang terpilih dijual pada harga yang lebih murah. Ada yang serendah RM9.99 je guys! Mana nak dapat KFC semurah ni lepas ni?

Alang-alang boleh jimat banyak, bolehlah ajak kawan-kawan dengan family ramai-ramai ke KFC kan? Siapa je tak suka ayam goreng KFC kan? Original atau Hot & Spicy, dua-dua ada tempat istimewa di hati rakyat Malaysia. Sedap tuu, teringat pun terus craving!

Boleh didapati di cawangan KFC terpilih seluruh Malaysia*

restoran kfc

Promo KFC Jimat Hari-Hari ini hanya sah untuk Dine in, Take Away, Kiosk, “Imbas & Pesan”, app KFC menerusi Self-Collect & Drive Thru di restoran KFC terpilih seluruh Malaysia. *Kecuali di restoran KFC dalam lapangan terbang, Genting Highland dan Legoland.

Senarai menu KFC Jimat Hari-Hari

kfc promo jimat hari hari
kfc promo jimat hari hari
kfc promo jimat hari hari

Harga mungkin berbeza bergantung kawasan. Apa tunggu lagi, jom beramai-ramai ke KFC sekarang untuk nikmati promo KFC Jimat Hari-Hari. Jom jom!

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas