Connect with us

Oh! Media

Hampir 3 Dekad Di Malaysia, Watsons Hadiahkan 28 Smartphone Sempena Ulangtahun Ke-28

Branded

Hampir 3 Dekad Di Malaysia, Watsons Hadiahkan 28 Smartphone Sempena Ulangtahun Ke-28

Watsons, Watsons, Watsons KAW KAW Deals.. Hanya Kaki Watsons sebenar je boleh relate dengan lagu yang cukup catchy dan melekat di ingatan ni. Mana tidaknya, setiap kali masuk ada je jingle ini berkumandang.

Selama 28 tahun Watsons berkembang di Malaysia sehingga mempunyai lebih 600 outlet. Kini Watsons memperkenalkan dengan konsep O+O (offline + online),  pengguna mendapat lebih banyak pilihan untuk shopping, bila-bila masa, di mana saja berada.

Nak berbelanja di Watsons jadi lebih mudah dengan pengenalan ciri baru antaranya seperti kaunter self-checkout, kaunter Click & Collect Express, cuba mekap augmented reality dengan #ColorMe.

Untuk mencapai matlamat kelestarian alam, Watsons juga memperkenalkan stesen isian semula Naturals by Watsons serta kaunter farmasi & khidmat nasihat. Kini, Watsons menjadi jenama kecantikan dan kesihatan terkemuka di Malaysia.

Promo istimewa 28 Februari sempena ulangtahun ke-28

Hanya pada 28 Februari ini SAHAJA, ada pelbagai promo menarik menanti. Antaranya ahli akan mendapat tambahan 8% diskaun* selain 28 ahli bertuah akan memenangi baucar shopping bernilai RM800*.

Bukan tu je, ada 28% diskaun apabila korang membuat pembayaran menggunakan GrabPay. Belum jadi ahli Watsons? Daftar pada 28 Februari nanti dan korang akan dapat 2,800 Watsons Point! Info lanjut DI SINI.

Promo sepanjang bulan

Sepanjang Februari ini pula, Watsons nak bagi banyak promo menarik untuk pelanggan setianya. Diskaun ditawarkan sehingga 28%*, dengan tambahan 8%* diskaun lagi untuk ahli. Memang jimat banyak guys, rugi tak grab masa ni. Dengan perbelanjaan RM280, korang juga akan dapat rebat segera* RM28! Info lanjut DI SINI. Klik KATALOG untuk lebih barangan hot pick sempena promo ini.

28 HUAWEI P50 Pro & banyak hadiah lumayan untuk dimenangi!

Shopping sakan pun dapat hadiah? Mestilah boleh kalau korang berbelanja di Watsons! Ada 28 unit smartphone HUAWEI P50 Pro untuk dimenangi pelanggan bertuah. Selain itu, Watsons Point bernilai RM1000 untuk 160 pemenang juga tersedial. Ada lagi guys, 16 HUAWEI FreeBuds Lipstick menunggu untuk dimenangi.

Macam mana nak menang? Cuma perlu ke outlet Watsons terdekat, belanjakan minimum RM100 dalam satu transaksi, bayar menggunakan kad ATM MyDebit dan kemudian hantarkan resit untuk menyertai. Senang kan?

Belanja di Watsons Online, app Watsons berpeluang menang HUAWEI FreeBuds Lipstick!

Untuk korang yang lebih pilih shopping di Watsons Online dan app Watsons, ada HUAWEI FreeBuds Lipstick (10x) yang cun melecun mungkin jadi milik korang. Turut ditawarkan adalah Watsons Point bernilai RM500 untuk 18 pemenang.

Hanya perlu berbelanja minimum RM100 dan buat pembayaran menggunakan BOOST dari 10 Februari sehingga 4 April 2022 dan hantarkan resit. Selain tu, dari 16 Februari sehingga 8 Mac 2022, pembelian minimum RM100 menggunakan BOOST akan menerima cashback RM10. Untung tu guyss.

Jimat lebih RM168*

Shopping, shopping juga tapi mestilah nak jimat kan? Gunakan baucar untuk barangan kesihatan & kecantikan dan nikmati penjimatan sehingga RM168*. Klik SINI untuk maklumat lanjut.

Macam-macam promosi Watsons tawarkan untuk korang. Ayuh shopping sekarang sebelum promo habis. Jom muat turun app Watsons di App Store, Google Play dan AppGallery sekarang bagi menikmati penghantaran percuma. 

*Tertakluk terma & syarat.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas