Connect with us

Oh! Media

Segar Seperti Baru Dipetik Dari Ladang.  LG Memperkenal Peti Sejuk Edisi Terbaru Lebih Besar Dengan Warna Estetik

LG | Objet Collection

Branded

Segar Seperti Baru Dipetik Dari Ladang.  LG Memperkenal Peti Sejuk Edisi Terbaru Lebih Besar Dengan Warna Estetik

Susahnya nak cari barang kelengkapan rumah yang estetik. Lagi-lagi barang keperluan dapur. Dah hias cantik-cantik nak pastikan semua satu tona warna dekat rumah, tapi bila masuk dapur je peti sejuk warna hitam? 

Lepas tu kadang-kadang, dah jumpa warna yang berkenan saiz pula tak menepati pilihan. Teknologi pula tak up-to-date.

Eh, tak payah pening-pening boleh je tukar baru! Peti Sejuk LG | Objet Collection kan ada!

Sekarang edisi terbaru dengan saiz yang lebih besar dan warna yang estetik.

Ya, LG kini hadir dengan peti sejuk yang lebih besar dengan saiz 461L dan 335L. Warna yang lebih estetik iaitu Mint, Beige dan Clay Pink.  

Ehem, encik suami jangan risau ya, selain estetik ia dihasilkan dengan teknologi yang terkini. 

Memberikan Kesegaran Lebih Sekata & Cepat Dengan Door Cooling+

Baik jujur, siapa dekat sini suka minum minuman yang sejuk. Ya lah, dengan cuaca panas ni, itu la peneman sehari-hari. Tapi, susah la nak simpan air sejuk ni. 

Kalau simpan dekat bahagian bawah nanti air tak sempat sejuk, kalau simpan dekat bahagian tempat sejuk beku pula, dah jadi ais pulak air tu nanti.  

Jangan risau, Peti Sejuk LG | Objet Collection dihasilkan dengan teknologi terkini iaitu Door Cooling+. Aliran udara yang kuat dapat memberikan kesejukan secara sekata dan lebih cepat bagi minuman yang lebih sejuk dan makanan yang lebih segar. 

Amacam, bestkan teknologi yang diperkenalkan oleh Peti Sejuk LG | Objet Collection?

LINEAR Cooling Dapat Mengekalkan Kesegaran Bahan Masakan 

Selain memberikan kesejukan yang sekata, Peti Sejuk LG | Objet Collection juga mampu mengekalkan kesegaran bagi setiap bahan masakan sehingga 7 hari* dengan teknologi LINEAR Cooling.

Teknologi ini dapat mengurangkan perubahan suhu yang dapat memastikan bahan kekal segar seperti baru dipetik dari ladang. 

Dah sekarang tak perlu membazir lagi. Tak sempat masak? Jangan risau bahan masakan kekal segar. Jimat duit encik suami nanti. 

Peti Sejuk LG | Objet Collection Dilengkapi Dengan Kecekapan Tenaga 5 Bintang 

 LG | Objet Collection

Peti sejuk korang berapa bintang? 1 bintang , 3 bintang? Hmm, bila nak tukar ya. 

Korang mesti selalu nampak pelekat kecekapan tenaga di setiap barang elektronik di rumah kan. Tapi, apa maksud setiap bintang tu? 

Kalau korang nak tahu, setiap bintang pada label kecekapan tenaga yang ada, menunjukkan kecekapan setiap barang elektrik dalam menjimatkan tenaga. 

Label 1 bintang menunjukkan barang tersebut mempunyai kecekapan yang paling rendah. Manakala 5 bintang menunjukkan kecekapan tenaga paling tinggi. Peti Sejuk LG | Objet Collection, mestilah dilengkapi dengan kecekapan paling tinggi iaitu 5 bintang. 

LG Smart Inverter Compressor™ yang direka khas dapat menjimatkan penggunaan tenaga ke tahap seterusnya. Ia juga dilengkapi dengan jaminan penggunaan sehingga 10 tahun. 

Barulah tak rasa nak pitam bila bil dah sampai.  

Kekal Estetik Dengan Teknologi Terkini 

Rekaan yang lebih elegan diikuti dengan warna pastel dapat melengkapi hiasan di setiap sudut rumah. Tak dilupakan juga Peti Sejuk LG | Objet Collection direka khas dengan teknologi terkini yang mampu memikat hati.

Isteri dah terpikat, encik suami pun dah suka. Tunggu apa lagi? Jom dapatkan Peti Sejuk LG | Objet Collection dengan saiz yang lebih besar dan warna yang estetik sekarang di SINI

Jangan lupa untuk layari laman sesawang rasmi LG, dan ikuti media sosial LG di Facebook dan Instagram

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas