Connect with us

Oh! Media

Belanja RM8 & Rebut Peluang Menang Bar Emas Bernilai RM8 Ribu Dengan Anchor Legendairy Dream!

Anchor Legendairy Dream

Branded

Belanja RM8 & Rebut Peluang Menang Bar Emas Bernilai RM8 Ribu Dengan Anchor Legendairy Dream!

Sejak kerajaan beri kelonggaran dine-in kepada individu yang dah lengkap 2 dos vaksin, ramai nampaknya tak melepaskan peluang untuk makan di restoran kegemaran. Yelah selama ni boleh bungkus je. 

Alang-alang kita dah diberikan sedikit kelonggaran ni, Oh! Media nak share satu contest dengan korang. Hadiah dia korang boleh menang emas tau!

Makan dan kumpulkan bintang Anchor

Antara Anchor Dish yang boleh dinikmati.

Kami tau, ramai rakyat Malaysia gemarkan makanan yang berasaskan tenusu. Jadi istimewa untuk korang, Anchor telah bekerjasama dengan restoran, kafe dan bakeri terpilih di seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak.

Setiap restoran, bakeri and kafe terpilih ini akan menghidangkan 2 hingga 5 hidangan terbaik Anchor seperti pizza, kek keju, pasta, sandwich, teh berasaskan cheese dan pelbagai lagi.

Antara Anchor Dish yang boleh dinikmati.

Lebih menarik, korang yang menikmati hidangan ni, akan mendapat satu bintang yang melayakkan korang menyertai Anchor Legendairy Dream.

Dengan setiap tiga (3), enam (6) dan sembilan (9) bintang yang dikumpul korang boleh dapat guaranteed prize tau. Bestnya!

Antara hadiah yang menanti korang seperti Sonic Gear Moby P5000 Bluetooth Speaker, XioaMi Compact Bluetooth Speaker 2, baucar Shopee, ganjaran tunai untuk e-dompet dan macam-macam lagi.

Tapi ini baru hadiah sampingan, hadiah utamanya ialah bar emas yang bernilai RM 8 ribu menanti 2 pemenang bertuah. Wow!

Nak tau macam mana nak join? Ikut je langkah kat bawah ni:

Langkah 1: Pelanggan dikehendaki membeli Anchor Dish dengan jumlah minimum RM8 di restoran makanan, kafe dan bakeri terpilih.

Langkah 2: Muat turun kad Anchor Legendairy Reward di www.dreamwithanchor.com

Langkah 3: Muat naik resit, pelanggan akan menerima satu bintang apabila muat resit berjaya

Langkah 4: Kumpulkan hadiah jaminan dan rebut peluang menangi hadiah bernilai RM100 ribu.

Macam mana nak tau kedai yang turut serta?

Antara Anchor Dish yang boleh dinikmati.

Ada banyak kedai terkemuka dari semua negeri di seluruh Malaysia seperti Secret Recipe, The Coffee Bean & Tea Leaf, US Pizza Malaysia, Daboba dan Harold’s Bread yang turut serta dalam peraduan Anchor Legendairy Dream.

Kalau korang nak tau senarai penuh restoran, kafe dan bakeri serta terma dan syarat peraduan ni, korang boleh klik di SINI.

Jom sertai Anchor Legendairy Dream

Pelbagai hadiah menarik ditawarkan.

Tunggu apa lagi? Takkan nak tengok orang lain je menang? Dengan berbelanja minimum RM8 di restoran Anchor terpilih korang dah layak untuk menyertai Anchor Legendairy Dream.

Peraduan akan berlangsung bermula 1 September sehingga 31 Disember 2021. Tertakluk kepada terma dan syarat. Maklumat lanjut layari http://www.dreamwithanchor.com/.

Anchor merupakan jenama produk tenusu terkenal yang berasal daripada New Zealand. Untuk mengetahui lebih info tentang jenama Anchor layari, https://www.facebook.com/AnchorFoodProfessionalsMY.

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Teruskan membaco..
Anda mungkin juga menyukai...

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Menyampaikan artikel pemasaran dalam bentuk santai dan infomatif.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

To Top