Connect with us

Oh! Media

Jurulatih Rogol Dan Jadikan Anak Didik Hamba Seks Hampir 2 Tahun

Oh! Tidak

Jurulatih Rogol Dan Jadikan Anak Didik Hamba Seks Hampir 2 Tahun

Siapa sangka, seorang jurulatih tenis yang dipanggil ‘guru’ oleh anak didiknya tergamak ambil kesempatan dan melakukan perbuatan terkutuk pada mereka. Bukannya sekali dua, tapi hampir dua tahun pada empat individu yang berbeza.

ADVERTISEMENT

Perbuatan terkutuk tersebut dibuat oleh Andrew Geddes sewaktu bertugas sebagai jurulatih bagi dua buah kelab tenis di Utara Paris, bermula tahun 2000 dan antara 2009 dan 2014. Waktu kejadian itu berlaku, gadis-gadis tersebut baru je berusia 12 ke 17 tahun.

Mangsa pertama memberitahu pada mahkamah yang dia telah berjumpa dengan Geddes pada tahun 1999. Sepanjang dua tahun, dia telah dirogol dan diserang secara seksual hampir 400 kali, dari umur dia 12 tahun sampailah 14 tahun. Tiga mangsa yang lain pun berdepan situasi yang sama ketika berada bawah bimbingan Geddes.

Bukannya diorang taknak laporkan pada orang lain, tapi Geddes sendiri yang paksa diorang untuk putuskan hubungan dengan keluarga dan rakan-rakan. Lagi teruk, Geddes lakukan keganasan seks tersebut bukan hanya ketika latihan, tapi juga waktu berada di dalam kereta dan bilik persalinan.

Oleh itu, mahkamah Perancis dah pun jatuhkan hukuman penjara selama 18 tahun kepada suspek. Geddes juga telah mengakui dan sedar akan kesilapan yang dia dah lakukan. Moga hukuman tersebut dapat beri pengajaran bukan hanya pada Geddes, tapi juga orang lain yang mempunyai niat busuk yang sama.

Kredit: Harian Metro

Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Penulis sepenuh masa di Oh! Media yang juga sepenuh masa ingin menyampaikan manfaat kepada rakyat Malaysia.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

To Top