Connect with us

Oh! Media

Branded

Keluarga Yang Berbeza, Namun Rahsia Menjadi Ikatan. Apakah Rahsianya?

Ishh, rasa seram sejuk bila dengar berita berkaitan pembunuhan, penipuan dan segala kes yang berlaku sekarang ini. Lagi terkejut bila dapat tahu yang pelakunya adalah orang yang berhampiran dengan mangsa. Mesti kita tak pernah sangka yang perkara seperti itu boleh berlaku di dunia nyata. 

Tak kira ibu, ayah, abang, kakak atau adik ke semua ada perangai yang berbeza serta rahsia yang tak ingin dikongsi. Tapi macam mana kalau rahsia itu terbongkar? Dapatkah diorang menerimanya atau sebaliknya?

Rahsia Tersembunyi Di Dalam Keluarga

K-Drama, Drama, Korea, Lies Hidden In My Garden, Kim Tae Hee, Lim Ji Yeon, Prime Video, Keluarga, Rahsia

Apa perasaan korang bila halaman rumah yang sentiasa bersih, tiba-tiba berbau busuk? Mesti rasa pelik dan takut. Tambah lagi dengan kehadiran seseorang yang tak dikenali di dalam keluarga dan juga rahsia yang disembunyi oleh orang tersayang mula terbongkar. Confirm perasaan ingin tahu kian membara. 

Siapa je tak kenal pelakon popular Korea, Kim Tae Hee. Lakonan dia sentiasa on-point. Sekarang ini dia kembali dalam drama  terbaru, Lies Hidden In My Garden.

Mengisahkan tentang 2 keluarga yang berbeza darjat. Namun, satu kejadian mengubah semuanya. Hubungan keluarga mula diuji. Segala rahsia mula terbongkar. Apakah kaitan antara 2 keluarga ini? Dapatkah mereka menyelesaikannya tanpa ada yang terluka? 

Korea, Prime Video, Lies Hidden In My Garden, Kim Tae Hee. Lim Ji Yeon, Drama, Keluarga, Rahsia

Gabungan pelakon Korea terkenal Kim Tae Hee, Lim Ji Yeon, Kim Sung Oh dan Choi Jae Rim akan membuatkan korang tak senang duduk mencari jawapan dalam segala hal yang berlaku. 

Drama, Korea, Prime Video, Kim Tae Hee, Lim Ji Yeon, Lies Hidden In My Garden, K-Drama, Keluarga, Rahsia

Drama bersiri Lies Hidden In My Garden akan mula berstrim di Malaysia pada 19 Jun 2023 secara eksklusif di Prime Video

Nikmati K-Drama Dengan Prime Video

Korang peminat K-Drama? Ini berita baik untuk korang. Korang tak perlu serabut lagi dekat mana nak tonton drama Korea. Dengan adanya platform Prime Video, semua masalah selesai. 

Gambar tak HD? Streaming je dengan Prime Video, semua benda setel. Sarikata dalam, English, Mandarin, Tamil, semua benda ada. Kualiti gambar terbaik. Memang prime giler la!

Tunggu apa lagi, pergi langgan Prime Video sekarang dan tonton secara percuma selama 7 hari. Korang boleh nikmati drama Korea di mana sahaja, korang berada. Boleh strim dari web atau aplikasi Prime Video. Download aplikasi Prime Video secara percuma di Google Play dan App Store.

Untuk maklumat lanjut berkaitan info terkini serta promosi dari Prime Video, layari laman sosial rasmi Prime Video, Instagram, Facebook, Twitter, TikTok dan Youtube

Penulis editorial separuh masa di Oh!Media. Semoga hari-hari pembaca indah dengan artikel saya. Cehwahh.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas