Connect with us

Oh! Media

(Video) Pelanggan Lain Terlampau Bising, Wanita Pasrah Sambutan Hari Jadi Terganggu

Oh! Tidak

(Video) Pelanggan Lain Terlampau Bising, Wanita Pasrah Sambutan Hari Jadi Terganggu

Sewaktu berada di tempat awam, lagi-lagi di tempat makan, kita perlulah sentiasa menghormati orang awam yang turut berada di sekeliling kita.

ADVERTISEMENT

BACA: Staf Hotel Membebel Pelanggan Tak Habiskan Makanan Diserang Balik Dengan Netizen

Seeloknya kita janganlah terlalu bising atau melakukan perkara yang boleh menyebabkan orang lain menjadi tidak selesa dengan keberadaan kita tu.

Wanita pasrah pelanggan lain terlalu bising

Tular satu video memaparkan seorang wanita yang ingin meraikan hari jadinya bersama keluarga dan rakan-rakan di sebuah restoran.

@iraraaraaa97

Apa perasaan korg bila tgh family time dgn keadaan bising2 mcmtu 😩 saya tk kisah kak, mmg kedai makan boleh bising tp sikit respect la kt family saya tu🥲 kitorg nak ckp pun smpai tk dengar suara each other… thank u fr ruin my birthday 😭🙏

♬ original sound – Iraraaraaa

Namun, suasana sambutan hari jadinya menjadi agak janggal disebabkan oleh sikap beberapa pelanggan lain yang berborak terlalu bising di belakangnya.

Dapat dilihat, beberapa orang pelanggan bersembang terlalu kuat sehingga menyebabkan wanita ini sukar untuk berbual bersama ahli keluarganya.

Geram pula tengok

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen naik geram melihat tindakan beberapa orang pelanggan yang terlalu bising di belakang wanita berkenaan.

Bising sangat masalahnya tu. Sesiapa pun mesti tak selesa kalau dah macam itu rupanya.

Kredit: TikTok Iraraaraaa

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas