Connect with us

Oh! Media

“Nerakakan Orang Kerana Ubat Takpe” – Amin Idris Bersedia Disaman Bila-Bila Masa

Oh! Tidak

“Nerakakan Orang Kerana Ubat Takpe” – Amin Idris Bersedia Disaman Bila-Bila Masa

Pakar motivasi dan juga personaliti TV, Amin Idris antara nama yang disebut suami Ustazah Siti Afifah dikatakan bakal dikenakan tindakan undang-undang.

ADVERTISEMENT

BACA: “Kamu Bukan Agamawan” – Siti Afifah Dan Suami Petik Nama Ustaz Azhar Idrus, Bakal Failkan Saman?

Menerusi satu rakaman video yang dikongsikan di Youtube, suami Ustazah Siti Afifah dilihat seperti sedang marah memberi amaran kepada Amin Idris menyatakan urusan mereka tak selesai di dunia tapi akan sampai di akhirat.

Katanya lagi, Amin Idris merupakan salah seorang yang akan dibicarakan bersama-sama di mahkamah. Jelasnya lagi, selama ini dia dan isteri banyak bersabar dengan segala tohmahan dan fitnah yang dilontarkan personaliti TV itu.

“Kamu bukan agamawan tapi kamu berani bercakap seperti ini”

Di Facebook, Amin Idris dilihat memberi respon menyatakan beliau bersedia bila-bila masa sahaja untuk dikenakan tindakan undang-undang.

Beliau langsung tak gentar dan berpandangan bila para ilmuan dah menegur, sepatutnya mereka mengucapkan terima kasih bukannya mengugut mahu saman.

“Nak saman? Silakan” – Amin Idris

Pakar motivasi ini turut menyebut beberapa perkara yang dipercayai melibatkan penceramah kontroversi tersebut antaranya menggelar suami dayus dan menerakan sesiapa yang mengambil ubat.

Kredit: Facebook Amin Idris

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

Ke Atas