Connect with us

Oh! Media

Oh! Inspirasi

Pasangan Bahagia Walaupun Hanya Tukar Hadiah Barang RM2 Untuk Sambut Ulang Tahun Perkahwinan

Untuk bahagia dalam perkahwinan, harta atau rupa tidak menjamin apa-apa. Kadang-kadang kehidupan yang sederhana cukup untuk satu pasangan saling menyayangi dan hidup bahagia.

BACA: “Pening Tengok” – Isteri Guru Mengaku Buang Hadiah Frame Atau Barang RM2 Yang Diberikan Murid

IKLAN

Menerusi hantaran yang tular di TikTok, memaparkan satu pasangan meraikan ulang tahun pertama perkahwinan dengan menukar hadiah dari kedai serbaneka RM2.

Walaupun raikan momen istimewa itu dengan sederhana, tak lekang gelak tawa dan senyuman dari wajah pasangan itu.

Di dalam video itu mereka dilihat menukar hadiah mengikut warna tertentu dan berdekah apabila barang tersebut didedahkan oleh masing-masing.

@yeopsenyom_

First Anniversary Challenge. Tukar hadiah ikut warna, versi @eco-shop Malaysia is sooooooo fun! 😂💕 @Liana 🌸 Video ni agak panjang, enjoy it!🤭

♬ original sound – Yèop Azrul – Yèop Azrul

Perbuatan mereka ini mengundang pujian dari netizen kerana masih bersyukur walaupun tidak mewah seperti orang lain.

Sebenarnya nak bahagia bukan perlu barang mahal-mahal.. Barang eco shop pun dah rasa bahagia.. Nak try tapi tu la.. Keluar mesti berdua..

Moga puan dan tuan terus bahagia di dunia dan akhirat.

Wah seronoknya kalau ada pasangan macam ni. Walaupun tak mewah, masih bahagia dengan cara sendiri. Semoga hubungan mereka kekal hingga ke anak cucu.

Kredit: TikTok @yeopsenyom_

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Penulis separuh masa Oh! Media berkaitan isu trending dan hangat.

Lagi dalam kategori Oh! Inspirasi

Ke Atas