Connect with us

Oh! Media

AWAS!! Jangan Biar Member Single Korang Layan Bola Sorang-Sorang!

Trending

AWAS!! Jangan Biar Member Single Korang Layan Bola Sorang-Sorang!

“Lepak mana tengok bola malam ni geng?”

Demam bola makin terasa, kalau dulu boleh seronok tengok boleh dekat mamak dengan kawan-kawan. Meriah sangat!

ADVERTISEMENT

Tapi bila makin berusia ni, lagi ramai yang memilih untuk menonton bola di rumah saja. Lagi tenang rasanya. Bagi yang dah berpasangan, seronok juga ada kawan ‘teman’ tengok bola, tapi kalau yang single macam mana pula? 

Adakah nasib korang sama macam mamat dalam video kat bawah ni?

Bahaya Layan Bola Sorang-Sorang!

@ohmedia

Layan Worldcup sorang-sorang? No problem! Sour Cream & Onion Chicken daripada Texas Chicken boleh bangkitkan semangat bola korang. #sourcreamnonionchicken #texaschickenmalaysia #worldcupqatar2022 #ayamtexassedap

♬ original sound – Oh! Media – Oh! Media

Mana yang single tu, kalau korang nak layan World Cup dekat rumah tahun ni, janganlah tengok sorang-sorang je. Ajaklah kawan-kawan datang rumah. Barulah lagi seronok nak sorak sama-sama!

Lagi best kalau dapat kawan macam si Aiman ni, datang rumah siap bawa makanan. Ini yang kita nak.. 

Tapi terliur juga tengok ayam Sour Cream & Onion Chicken yang member dia bawa.

Syoknya layan bola sambil makan Sour Cream & Onion Chicken dari Texas Chicken ni!

Siapa peminat Texas Chicken? Jangan lepaskan peluang korang untuk menikmati hidangan ayam terbaru dari Texas Chicken, Sour Cream & Onion Chicken!

Bersempena dengan Piala Dunia FIFA 2022 yang diadakan setiap 4 tahun sekali. Texas Chicken memperkenalkan hidangan ayam terbaru Sour Cream & Onion Chicken yang diinspirasi daripada rasa snek kentang kegemaran rakyat Malaysia.

Hidangan ayam empuk yang disalut dengan chip potato sebelum digoreng kemudian ditambah rasa dengan sprinkle sour cream & onion. Memang terangkat rasa dia!

Ohmedia cuba sendiri ayam ni hari tu, rasa dia sebiji mcm potato chips berperisa sour cream kemudian ada rasa masam sikit (yang boleh diterima). Kerangupan ayam yang digoreng sempurna berjaya mengimbangkan rasa tu!

Memang tak menyesal, sejujurnya kami akan repeat order lagi. Saiz ayam pun boleh tahan besar, memang puaslah makan sambil layan FIFA dekat rumah nanti!
Untuk maklumat lanjut tentang produk terbaru dari Texas Chicken, korang boleh klik di SINI atau ikuti mereka di Facebook dan Instagram.

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas