Connect with us

Oh! Media

Atas Permintaan Ramai, Triple Classic Burger Texas Chicken RM6.50 Kembali 16 September!

Branded

Atas Permintaan Ramai, Triple Classic Burger Texas Chicken RM6.50 Kembali 16 September!

Pada 31 Ogos lalu, Texas Chicken menawarkan set Triple Classic Burger dan Coke Zero pada hanya RM6.50 sempena ulang tahun ke-65 kemerdekaan negara. Korang sempat dapatkan tak? Ke terlepas sebab cuti merdeka?

Kembali untuk Hari Malaysia

Jangan risau untuk korang yang terlepas atau terlupa tempoh hari. Sebabnya set Triple Classic Burger dan Coke Zero berharga RM6.50 juga boleh didapati dengan harga sama pada 16 September ini untuk Hari Malaysia!

Apa tu Triple Classic Burger Texas Chicken? Menu burger baru ini mempunyai 3 patty ayam yang dihidangkan dengan mayonis dan sayur salad. Bayangkan Classic Burger Texas Chicken, cuma gandakan kepada 3 kali. Serius korang kena cuba sendiri, lagi-lagi bila ada promo macam ni, sangat berbaloi.

Patty ayam Triple Classic Burger ini adalah isi ayam sebenar yang dihancurkan dan ditambah dengan rempah terpilih. Kemudian, patty ini digoreng sehingga garing, berwarna kuning keemasan. Bahagian paling enak semestinya teksturnya yang rangup tapi masih juicy di dalam. Bila terbayang pun dah kecur air liur!

Cuti Hari Malaysia nanti tak tahu nak makan dekat mana? Jom la beramai-ramai bawa keluarga dan kawan-kawan ke Texas Chicken berhampiran korang. Periksa lokasi Texas Chicken di sini: https://www.texaschickenmalaysia.com/nearest-texas-chicken-store/

Peluang terakhir nikmati Triple Classic Burger RM6.50

Kalau Merdeka dah terlepas, pastikan kali ini dah tak terlupa lagi. Rugi guys! Setkan notifikasi, tandakan kalendar atau maklumkan pada orang terdekat untuk ingatkan korang beratur di Texas Chicken bagi mendapatkan harga promo ini.

Promosi sah hanya pada 16 September ini untuk pesanan di restoran sahaja dan tidak sah untuk pesanan online serta penghantaran.

Jangan lupa ikuti Texas Chicken di Facebook dan Instagram untuk update serta menu terbaru atau lawati laman web rasmi mereka.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas