Connect with us

(Video) Tuhan Bayar Cash, Netizen Rasa Puas Hati Lihat Penyamun Jatuh Tangga

Oh! Tidak

(Video) Tuhan Bayar Cash, Netizen Rasa Puas Hati Lihat Penyamun Jatuh Tangga

Baru-baru ini, Ohmedia ada tengok satu video yang dimuatnaik oleh @fatinizzate di Twitter mengenai 3 orang penyamun datang ke sebuah kedai yang terletak di Kuala Lumpur Traders Square. Pergh! Menakutkan betul.

Kalau korang tengok video yang Ohmedia kongsikan dekat bawah ini, abang berbaju merah kononnya datang ke kedai ingin bertanya sesuatu dan manakala 2 lagi rakannya sedang menunggu masa yang sesuai untuk menyamun.



Selepas itu, diorang pun datang attack pekerja kedai tu tau. Apa yang buat Ohmedia rasa puas hati adalah abang berbaju merah tu sempat tergolek dekat tangga gais. Haa tulah, kan Allah dah bayar cash sebab buat kerja haram.

Ohmedia cuma nak pesan dekat korang semua jikalau ada orang yang tak dikenali datang ke kedai, jemput orang tu masuk ke dalam dan lock pintu gais. Atleast geng-geng dia dekat luar. Kalau rasa mencurigakan, lebih baik call polis terus.

OHMEDIA: PADAN MUKA JATUH DEKAT TANGGA! MESTI SEDAP KAN.

Sumber: Twitter

+ Baca respon pembaca gelakkan penyamun baju merah jatuh tangga di Facebook Oh! Media

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

To Top