Connect with us

Oh! Media

lazada promo

Branded

Bijak Berbelanja, Rahsia Jimat Berganda Shopping Online Masa Sale 6.6

Kejap je, dah masuk pertengahan tahun. Apa yang menarik time ni? Apa lagi kalau bukan sale 6.6! Ada bermacam tawaran menarik di Lazada, terlepas kali ni, memang rugi banyak!

Jom kami kongsikan macam mana korang sebagai pengguna boleh jimat lebih banyak masa Jualan Paling Wow 6.6 yang berlangsung dari 5 Jun (bermula 8 malam) sehingga 8 Jun 2024 ini.

Kumpul baucar, berganda lebih jimat

lazada daily voucher

Trick untuk jimat di Lazada semestinya kenalah kumpul baucar kedai atau platform. Kemudian gabungkan dengan LazCash, penghantaran percuma, LazCoins dan baucar lain untuk lagi murah.

Terdapat juga Daily Flash Voucher untuk dikumpul di Voucher Channel setiap hari, jadi jangan lupa untuk check out ok?

Kalau korang nak lebih LazCoins, check-in setiap hari di app Lazada dari 3 hingga 8 Jun untuk kumpul lebih lagi! Pstt, nak lagi murah, jangan lupa guna LazCoins untuk jimat sehingga 50%, banyak tu!

Jaminan Harga Termurah

Susah nak buat keputusan bila dah survey harga. Lazada atau ada platform lain lagi murah dan berbaloi?

Nak tahu tak, di Lazada ada promo harian untuk produk terpilih dengan Jaminan Harga Termurah berbanding platform lain?

Kalau didapati ada produk sama dengan spesifikasi serupa dijual pada harga lebih murah, pembeli boleh mendapatkan refund sehingga 120% harga produk yang dibeli dari Lazada. Menariknya! Senang nak shopping sakan lepas ni!

lazada harga terendah

Bermacam jenama tersedia di Lazada untuk korang berbelanja contohnya jenama kecantikan seperti AVEDA, Beauty of Joseon, SKINTIFIC, and L’Occitane dan banyak lagi.

Jangan lupa untuk periksa tag Lowest Price Guarantee untuk dapatkan produk terpilih yang layak untuk jaminan ini. Lazada memang ada harga paling best!

Jimat dengan LazCash

Shopping lebih jimat apabila korang gunakan LazCash. Tak tahu mana nak dapatkan LazCash? Senang je, cuma perlu main game atau lengkapkan misi di app Lazada seperti shopping, layari aplikasi Lazada, dan lengkapkan review.

LazCash ini juga boleh didapatkan dengan browsing tab ‘Like’ yang ada bermacam video menarik di sana. Confirm ralit tonton video lucu, tak kering gusi dibuatnya! Siapa kata Lazada boleh shopping je?

Promo masa terhad dengan LazFlash

Untuk waktu terhad, jangan terlepas peluang harga tak masuk akal dengan LazFlash untuk produk kecantikan, fesyen, elektronik, barangan rumah, barangan dapur dan pelbagai lagi dengan penjimatan sehingga 90%.

Shopping pelbagai jenama termasuklah Oppo, Ogawa, Xiaomi, Le Creuset, Trapo, DJI, Sony, Vivo, dan banyak lagi.

Jadi Lazzie Star

Kali ini bukan star sebarang star tapi Lazzie Star yang melayakkan korang menang hadiah dan tebus ketika sale untuk lebih penjimatan.

lazzie star

Dengan melengkapkan misi dengan rakan, korang berpeluang menang sehingga RM200 LazCash! Banyak tu boleh shopping!

Shopping tanpa risau, ada pengembalian semula dengan Change of Mind

Pernah tak bila beli barang, tapi bila sampai…haih, kenapa macam ni? Tak perlu teragak-agak lagi dengan adanya polisi Change of Mind, korang boleh buat pemulangan tanpa banyak soal.

Pemulangan ini boleh dibuat secara drop-off atau pick-up percuma oleh rakan penghantar Lazada. 

Polisi ini sah untuk jangka masa 30 hari untuk pembelian di LazMall atau 7 hari untuk penjual lain.

Masih ragu-ragu membuat pilihan? Gunakan ciri ‘Ask the Buyers’ untuk mendapatkan respon berdasarkan pengalaman sendiri dengan produk terlibat. Jadi, pengguna bolehlah buat pilihan lebih bijak. Tonton video untuk maklumat lanjut:

Jadi, tandakan kalendar masing-masing untuk tidak terlepas Jualan Paling Wow 6.6 pada 5 Jun (bermula 8 malam) sehingga 8 Jun 2024 ini di app dan website Lazada. Follow Lazada di Facebook dan Instagram untuk tidak terlepas info lanjut.

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas