Connect with us

Oh! Media

Subway Gergasi Menyusur Sekitar KL Tarik Perhatian Netizen. Terus Teringin!

Branded

Subway Gergasi Menyusur Sekitar KL Tarik Perhatian Netizen. Terus Teringin!

Korang pernah ternampak van berupa Subway gergasi sekitar kawasan korang? Kalau nak tahu, itulah Subway On Wheels yang menjelajah sekitar ibu kota, bolehlah korang bergambar atau ber-OOTD berlatarkan van unik ini nanti.

Van Subway On Wheels ini memulakan jelajahnya dari sekarang sehingga 2 Oktober 2022. Paling best, korang boleh berpeluang dapatkan baucar Grab bernilai RM100! Cuma perlu bergambar bersama Subway On Wheels, tag Instagram @Subway_MY dan tag #mysubometer. Ada sticker yang comel juga akan diedarkan. Jangan jalan, jom lari, bestieee!

Kat mana nak cari Subway On Wheels?

Untuk mengetahui lokasi terkini Subway On Wheels, jom follow rapat Facebook dan Instagram Subway sekarang. Di sana mereka akan update lokasi yang dituju Subway On Wheels.

Korang dah try Subway Curry Sekali? Apa tunggu lagi, inilah masanya sebelum terlambat! Curry Sekali menggabungkan rasa manis & savoury yang menggamit kenangan dan nostalgia.

Menu didapati dengan kedua-dua pilihan daging dan ayam. Juga boleh didapati dengan pilihan wrap atau salad mengikut pilihan dan citarasa masing-masing. Rugi kalau tak cuba sementara masih ada.

Untuk info lanjut dan promosi terkini, jangan lupa follow Subway di Facebook dan Instagram.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas