Connect with us

Oh! Media

Subway Perkenal Menu Citarasa Malaysia Penggemar Kari Wajib Cuba!

Branded

Subway Perkenal Menu Citarasa Malaysia Penggemar Kari Wajib Cuba!

Untuk meraikan sambutan ulang tahun kemerdekaan negara ke-65 tahun ini, restoran makanan kegemaran ramai, Subway membawakan sesuatu yang istimewa untuk peminat mereka. Subway meraikan bakat seni tanah air dan dalam masa sama menghubungkan setiap warga Malaysia dengan Subway’s Mural Artbox.

Hasil seni ini akan berada di beberapa lokasi sekitar Lembah Klang dari 3 Ogos sehingga 4 September 2022. Subway Mural Artbox ini menampilkan lukisan Curry Sub hasil air tangan artis mural tempatan, SillyJellie. Ada banyak aktiviti menarik di setiap lokasi seperti permainan waktu kanak-kanak, uji pengetahuan mengenai rempah kari dan boleh tebus cenderamata eksklusif Subway!

Jangan lupa setkan peringatan untuk lokasi dan tarikh Subway Mural Artbox sekitar kawasan korang yang dibuka dari 11 pagi hingga 8 malam.

Jom beramai-ramai ke lokasi terpilih dan jangan lupa bergambar dengan maskot Subway, Sabweh.

Lot 10, Bukit Bintang, KL : 8 – 18 Ogos 2022
Starling Mall, PJ: 19 – 28 Ogos 2022
Sunway Pyramid, PJ: 29 Ogos – 4 Sep 2022

Sampai di lokasi-lokasi di atas, pengunjung akan dialu-alukan untuk menyertai Hop-A-Sub-Game. Kemudian di stesen kedua, minda pengunjung sebagai rakyat Malaysia akan diuji dengan game meneka dan menyusun rempah kari. Jangan risau, senang je! Dah main game, pengunjung akan menerima pin atau sticker.

Kemudian barulah bergambar di Subway Mural Artbox. Jangan lupa sertakan hashtag #MYSubometer dan tag @Subway_MY bila korang memuatnaik gambar di Instagram. Boleh menang e-baucar Grab bernilai RM100 untuk 5 pemenang bertuah. Pastikan akaun korang disetkan pada tetapan umum untuk penganjur memilih. Tertakluk terma dan syarat.

Curry Sekali gamit memori

Sebagai rakyat Malaysia, siapa je tak suka kari kan? Untuk itu, sempena bulan kemerdekaan ini, Subway bawakan Curry Sekali Sub. Memperkenalkan rasa Curry Sekali menggabungkan rasa manis & savoury yang menggamit kenangan dan nostalgia.

Menu ini sudah boleh dipesan sejak 3 Ogos lalu dan didapati dengan kedua-dua pilihan daging dan ayam. Juga boleh didapati dengan pilihan wrap atau salad mengikut pilihan dan citarasa masing-masing.

Tambah istimewa, pembalut untuk menu pesanan dengan Sub wrapper edisi terhad. Pembalut ini mengetengahkan elemen Malaysia yang ikonik seperti bunga raya, mercu tanda dan maskot Sabweh. Pembalut Sub wrapper ini direka Ernest Ng yang juga pencipta maskot Sabweh. Pembalut ini akan digunakan sehingga 30 September 2022 nanti.

Apa tunggu lagi, jom ke lokasi-lokasi Subway Mural Artbox sekarang dan nikmati Curry Sekali Sub di restoran Subway berhampiran. Jom guys!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas