Connect with us

Oh! Media

Stereotaip Barangan Murah Tiada Kualiti Perlu Dilupuskan & Ini Sebabnya

GIANT

Branded

Stereotaip Barangan Murah Tiada Kualiti Perlu Dilupuskan & Ini Sebabnya

‘Ish, tak nak lah beli barang murah, confirm tak ada kualiti!’

Tak dinafikan rata-rata masyarakat kita telah diracuni dengan pemikiran yang semua barangan murah confirm tak berkualiti disebabkan fungsi kualiti dan rasa barangan tersebut serta mempunyai rupa yang tidak menarik.

Namun, korang tahu tak, sebenarnya ada je barangan murah yang mempunyai kualiti yang bagus dan ada juga barangan yang dijual mahal yang tidak berkualiti. Seriuslah?

Kalau tertanya-tanya apakah antara barangan yang dijual pada harga murah dan mampu memberikan kualiti yang sama seperti harga mahal, jom kami kongsikan antara barangan berkualiti yang boleh didapati di GIANT!

1. GIANT Super Special Local Rice 10kg

Untuk korang yang selalu memasak tak kiralah untuk berniaga atau untuk keluarga, beras mesti jadi antara salah satu bahan yang wajib ada betul tak? 

Haa, lepas ni korang tak perlu pening-pening kepala nak cari beras yang mempunyai harga berpatutan dan berkualiti, GIANT Super Special Local kan ada!

2. GIANT Cream Crackers 400g

Siapa kat sini selalu mengeteh petang-petang dengan kawan-kawan, confirm akan hidangkan biskut dengan teh atau kopi kan?

Lepas ni korang dah tak payah beli mingguan, penuhkan je terus almari rumah korang dengan biskut GIANT Cream Crackers sebab korang boleh dapatkan dengan hanya RM3 je tau. Murahnya! 

3. GIANT Flavoured Yoghurt Drink Assorted 750g

Kalau korang jenis yang selalu amalkan diet pemakanan yang sihat dan selalu bersenam, mesti yogurt menjadi antara perkara wajib yang akan ada dalam peti sejuk betul tak?

Agak-agak stok yogurt kat rumah dah habis, korang borong je terus GIANT Flavoured Yoghurt Drink Assorted ni sebab rasa dia sedap dan harga dia sangat berpatutan tau! RM2.90 nak dapat kat mana kan?

4. GIANT Dishwashing Liquid Lemon/Lime 3.6L

Untuk korang yang mempunyai kesukaran nak basuh bekas yang berminyak, mesti korang akan buat keputusan untuk buang teruskan?

Haa, lepas ni korang dah boleh jimat masa dan tak perlu buang pun bekas-bekas tu sebab dengan GIANT Dishwashing Liquid Lemon atau Lime, segala kotorang atau minyak akan mudah hilang. Alang-alang tu boleh selamatkan alam sekitar.

5. GIANT Laundry Detergent Lavender/Blossom 4.4kg

Kalau korang selalu basuh baju atau buat servis laundry, mesti korang akan gunakan sabun yang bagus betul tak? Tapi, biasa sabun-sabun bagus ni kebanyakkan mahal. 

Lepas ni korang tak perlu pergi jauh, dekat GIANT pun korang boleh dapatkan sabun basuh baju yang berkualiti dengan harga yang lebih berpatutan tau. Paling best, kualiti dia sama je macam produk yang mahal dalam pasaran sekarang. Wow!

6. GIANT Soft Compact Toilet Rolls 350’s

Antara benda wajib ada dekat tandas rumah ada tisu tandas sebab ada banyak kegunaannya betul tak? 

Kalau korang dapatkan GIANT Soft Compact Toilet Rolls, korang dapat jimat banyak perbelanjaan sebab tisu tandas GIANT ni sangat berkualiti tau! Memang berbaloi!

Nilai Hebat GIANT Mengatasi Kenaikan Harga!

Ni baru sikit tau kami kongsi, ada banyak lagi barangan yang GIANT sediakan pada harga berpatutan dan masih mengekalkan tahap kualiti yang terbaik!

Siapa cakap barang harga berpatutan tak ada kualiti? Belum cuba, belum tahu tau! Untuk maklumat lanjut tentang barangan serta promosi hebat daripada GIANT, layari laman web rasmi di GIANT atau ikuti media sosial mereka di Facebook dan Instagram.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas