Connect with us

Oh! Media

Ramai Teruja Lihat Ultraman Ribut Human Form Pakai Samping Songket

ultraman ribut

Trending

Ramai Teruja Lihat Ultraman Ribut Human Form Pakai Samping Songket

Ultraman Ribut pakai samping songket? Itulah apa yang dikongsikan ahli Ultraman Maniac di Facebook yang menunjukkan Ultraman Ribut dalam bentuk human form.

ADVERTISEMENT

BACA: Ultraman Ribut Pamerkan Aksi Silat Dalam Siri Ultra Galaxy Fight New Generation Heroes

Pertama kali muncul dalam siri Upin dan Ipin, peminat Ultraman semakin teruja apabila akan ada siri nyata melibatkan Ultaman Ribut. Berdasarkan laporan, Ribut dijangka muncul dalam siri Ultraman Triger pada bulan November nanti. Peminat Ultraman dari Malaysia pastinya tak sabar nak melihat kemunculan human form ni.

Gambar ini diambil dari majalan Televi-Kun edisi Oktober 2021 dan Ultraman Ribut akan dilakonkan oleh pelakon Jepun Tsuchiya Shinba. Paling menarik perhatian adalah penggunaan songket sebagai samping, lengan panjang berwarna putih, vest coklat dan pengikat kepala hitam. Tidak pasti samaada itu baju melayu ataupun bukan.

Sebelum ini, Ultraman Ribut telah muncul dalam siri Ultra Galaxy Fight New Generation dan itu adalah pertama kali mereka menunjukkan seni Silat dalam gaya berlawan Ultraman.

Tak sabar pula nak tonton Ultraman Trigger: New Generation Tiga karya Tsuburaya Productions nanti. Siri ini dihasilkan bersempenan ulang tahun Ultraman Tiga yang ke-25.

Kredit: Ultraman Maniac

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas