Connect with us

Oh! Media

viu nafsu

Branded

Produk Yang Boleh Penuhi Semua Keinginan, Kerepek Kaca Nafsu Kini Viral

Selain rasa, untuk memastikan sesuatu produk berjaya menarik perhatian ramai untuk dicuba adalah namanya. Nama produk mestilah unik, lain dari yang lain berbanding produk di pasaran.

Dikatakan ada produk baru iaitu Kerepek Kaca Nafsu mengundang tanda tanya pengguna laman sosial. Kerepek apa tu? Kenapa nama seram sangat? Selamat ke dimakan?

Sesiapa pun pertama kali dengar pun pelik dengan nama yang cukup unik kerepek ini. Terdapat 4 perisa untuk korang cuba seperti Tamak Harta, Awet Muda, Gila Kuasa dan Viral Glamer. Nama perisa pun lain macam, mesti ramai yang tertanya-tanya dan nak cuba sendiri kan? Tapi mungkin dalam tak sedar, ada keinginan dipenuhi dengan jalan yang jauh menyimpang dari kebenaran.

Sebuah Viu Original Series

Rupa-rupanya, ini merupakan antara inisiatif Viu untuk mempromosikan Viu Original terbaru iaitu Nafsu yang membariskan pelakon hebat seperti Kamal Adli, Azira Shafinaz, Aqasha, Khayrisyah Kemal dan Nia Atasha.

Siri bertemakan supernatural thriller ini mengambil inspirasi kepada salah satu adegan pelakon utama memakan kaca. Dan setiap perisa yang tersedia menekankan perihal nafsu yang ditonjolkan di dalam siri ini. 

Nak cuba sendiri Kerepek Kaca Nafsu?

Nak rasa sendiri macam mana sebenarnya rasa Kerepek Kaca Nafsu ini? Jom beramai-ramai ke tayangan percuma episod 1 Viu Original Nafsu ini. Butiran acara seperti berikut:

Jom saksikan Viu Original Nafsu setiap Khamis bermula 27 Jun ini, hanya di Viu

Follow mereka di Facebook, Instagram dan TikTok untuk update terkini rancangan hiburan Asia terbaik dan terbaru.

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas