Connect with us

Oh! Media

Wanita Selamba Tayang Aset Ketika ‘Live’ Bersama Rakan Lelaki

Oh! Tidak

Wanita Selamba Tayang Aset Ketika ‘Live’ Bersama Rakan Lelaki

Seorang wanita selamba tayang buah dada ketika membuat panggilan video secara berkumpulan menerusi sesi live di Instagram. Tak malu ke?

ADVERTISEMENT

Menerusi satu video yang dikongsikan Majoriti, terdapat 15 pengguna Instagram yang menonton gelagat tiga remaja perempuan dan dua remaja lelaki ketika sesi live itu yang berbual dalam loghat Kelantan.

Bukan tu jer, sempat lagi salah seorang remaja perempuan mengajak seorang lelaki tu ‘couple’. Kah! Lawaklah adik-adik ni..

Kemudian, tiba-tiba salah seorang wanita selamba tayang buah dada selepas menyelak bajunya. Korang tengoklah sendiri video dibawah yang dah di sensored tu.

https://www.tiktok.com/@majoritiofficial/video/7153982129788046618

Mungkin dia rasa apa yang dia buat tu dapat sambutan, tapi lain jadinya apabila dia mendapat kecaman dari netizen.

Sebagai seorang umat islam, kan wajib kita untuk menutup aurat tidak kira sama ada lelaki ataupun perempuan. Perkara ini adalah untuk mengelakkan gejala maksiat berleluasa.

Kredit: Majoriti

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

Ke Atas