Connect with us

Oh! Media

Cadangan 4 Peranti Wajib Beli HUAWEI Sempena Promosi Perfect Moments Together HUAWEI. Kini Dengan Google Apps!

Branded

Cadangan 4 Peranti Wajib Beli HUAWEI Sempena Promosi Perfect Moments Together HUAWEI. Kini Dengan Google Apps!

Sudah menjadi tradisi, tiba sahaja tahun baru, akan ada amalan bertukar-tukar hadiah dengan keluarga serta rakan-rakan. Apa kata tukar dari hamper makanan biasa, kita tukar kepada peranti pada tahun ini.

Lagi istimewa, HUAWEI ada promo sempena Tahun Baru Cina, jadi kalau korang mencari peranti HUAWEI, inilah masa paling tepat! Jom kami cadangkan 4 peranti yang boleh korang dapatkan ketika promo ini.

Smartphone terbaru HUAWEI Mate50 Pro

Smartphone bertaraf flagship terbaru ini dilengkapi Kunlun Glass ultra kukuh yang menerima pengiktirafan 5 bintang dari Switzerland SGS. Ini menjadikannya 10 KALI GANDA lebih kukuh berbanding kaca biasa, barulah smartphone korang terlindung dari retak!

HUAWEI Mate50 Pro ini terbina dengan sistem kamera XMAGE daan apertur fizikal 10-size yang memberikan pengalaman fotografi luar biasa untuk mobilegrapher di luar sana. Guna smartphone pun boleh hasilkan gambar setaraf kamera canggih.

Model ini juga menjadi model pertama yang mempunyai EMUI 13 bersama ciri baru seperti SuperStorage, SuperHub dan widget boleh disesuaikan selain stack widget untuk menambah ruang kosong. Dijual pada harga dari RM4,499 bersama pengecas dalam kereta bernilai RM299.

Pantau kesihatan dengan HUAWEI Watch GT 3 Pro

Bagi mereka yang mementingkan tahap kesihatan pada tahap optimum, HUAWEI Watch 3 Pro ada segalanya diperlukan. Ini termasuklah analisis electrocardiogram (ECG) tahap perubatan dan lebih 100 mod senaman untuk dipilih.

Baterinya tahan sehingga 14 hari untuk memudahkan korang memanfaatkannya tanpa perlu sentiasa mengecas. Rekaan yang kemas, minimalis dengan ciri titanium menjadikannya sesuai untuk kegunaan formal atau harian.

Dapatkan jam pintar ini dengan penjimatan sehingga RM400 untuk model ini ketika waktu promosi.

HUAWEI MatePad SE, tontonan ala family theatre di tapak tangan

HUAWEI MatePad SE menawarkan pelbagai ciri menakjubkan termasuk 2K Eye Comfort HUAWEI FullView Display, Surround Sound Tuned by Histen 8.0 selain bateri tahan lama. Bolehlah korang menikmati pengalaman visual dan audio mengasyikkan ketika menonton filem atau siri drama kegemaran nanti. Peranti ini dijual pada harga RM999.

HUAWEI MateBook D15, besar tapi ringan

Laptop ini dilengkapi dengan HUAWEI FullView Display bersaiz 15.6 inci dan nisbah 87% skrin-kepada-badan. Ini memaksimumkan apa yang boleh ditonton pada skrin laptop dari HUAWEI ini.

Bagi menambahkan produktiviti kerja dan mempercepat urusan penggunanya HUAWEI MateBook D15 menggunakan prosesor 11th Gen Intel® Core™. Model ini boleh didapati pada harga dari RM2,199 untuk kualiti kerja paling produktif tahun 2023 ini.

Bukan itu sahaja, ada banyak lagi promo menarik dari HUAWEI menanti peminat peranti jenama ini.

Jadi antara yang bertuah menang hadiah

Bermula 7 Januari hingga 5 Februari 2023, pembelian sebarang smartphone HUAWEI dan tablet bernilai RM1,000 dan ke atas melayakkan penyertaan cabutan bertuah. Cabutan bertuah ini menawarkan hadiah terkumpul bernilai melebihi RM75,000!

Untuk menyertai cabutan bertuah, cuma ikuti langkah-langkah ini:
1.Beli mana-mana smartphone HUAWEI atau tablet berharga RM1,000 dan ke atas ketika tempoh kempen.
2.Tunjukkan resit kepada pembantu jualan HUAWEI atau promoter di mana-mana HUAWEI Experience store.
3.Pembantu jualan HUAWEI atau promoter akan meminta untuk mengimbas kod QR bagi penyertaan cabutan bertuah ini.

Dah ada Google Apps!

Kalau ada yang masih tak tahu, sekarang korang dah boleh install Google apps pada peranti HUAWEI tau.

Peranti yang menyokong fungsi ini adalah seperti: Mate50 series, Mate40 Pro, Mate Xs2, nova10, nova10 Pro, nova10 SE, nova Y90, nova Y70, nova 9, nova 9SE, nova 8i, P50 series, P50 Pocket, MatePad SE, MatePad Pro 11, MatePad 11, Matepad 10.4 2022, Matepad Pro 12.6 2021 dan 2022.

Jom tonton video ini untuk cara-cara install Google apps dan akaun Google pada peranti HUAWEI korang.

HUAWEI Service Carnival kini kembali!

Buat pengguna HUAWEI ada berita gembira untuk korang. HUAWEI Service Carnival yang dinanti-nanti kini kembali menawarkan sehingga 40% diskaun bagi servis HUAWEI Care dan penukaran bateri dari RM99.

Karnival ini berlangsung dari 7 Januari hingga 5 Februari 2023. Imbas kod QR di bawah untuk maklumat lanjut.

Bagi mendapatkan info lebih terperinci mengenai promosi HUAWEI Perfect Moments Together 2023, lawati HUAWEI Experience Store berhampiran atau kunjungi laman web rasmi HUAWEI sekarang!

Dapatkan peranti HUAWEI di Laman Web Rasmi HUAWEI, HUAWEI Official Store Shopee dan HUAWEI Flagship Store Lazada.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas