Connect with us

Oh! Media

Oh! Artis

Diana Danielle Didakwa Terkena ‘Sumpahan’ Telefilem, Ramai Kru Dalam Turut Alami Penceraian Dengan Pasangan

Rumah tangga pasangan selebriti, Farid Kamil dan Diana Danielle kini sedang diuji dengan dugaan yang hampir memisahkan mereka seperti yang semua tahu.

Terdapat satu video terbaru yang dikongsikan Diana menunjukkan dirinya sedang tersenyum dan secara tiba-tiba wajahnya bertukar menjadi serius.

IKLAN

Tiada apa pun dalam video tu, tapi kalau korang tengok ruangan komen, ada seorang individu mendakwa yang keretakan yang berlaku dalam rumah tangga Diana bersama Farid adalah disebabkan terkena sumpahan. Biar betul?

Individu yang juga merupakan seorang penulis skrip itu juga mengatakan yang terdapat beberapa kru dalam pembikinan telefilem ‘Talak’ iaitu pengarah, pelakon Fizo Omar termasuk dirinya mengalami penceraian dalam rumah tangga.

Bukak tu jer, individu itu mendakwa kini sumpahan itu turut terkena kepada rumah tangga Diana yang menjadi watak heroin dalam telefilem tersebut.

Kalau korang nak tahu, telefilem ‘Talak’ pernah disiarkan pada tahun 2015 yang melibatkan pelakon, Diana Danielle, Fizo Omar, Hafreez Adam, Reen Rahim, Fadzil Zahari di bawah arahan pengarah, Kas Roshan.

Kredit: Tiktok Diana Danielle

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas