Connect with us

Oh! Media

2 Tahun Tak Raya, Ini Tips Siapkan Mood Syawal Lebih Meriah

Branded

2 Tahun Tak Raya, Ini Tips Siapkan Mood Syawal Lebih Meriah

Selepas 2 tahun tidak beraya secara normal, alhamdulillah tahun ini kita semua boleh kembali menyambut Syawal dengan meriah. Sudah tentu ada persiapan untuk memastikan lebaran kali ini lebih meriah berbanding 2 tahun sudah. Jom tengok apa yang perlu dilakukan.

Rancang juadah untuk tetamu

Sudah namanya raya, semestinya juadah untuk tetamu yang berkunjung patut diberi keutamaan. Menu wajib seperti rendang, ketupat, kuah kacang, nasi impit dan kuih raya antara yang menjadi kewajipan. Maklumlah dah lama tak merasai kemeriahan raya sebenar kan?

Cat rumah untuk suasana serba baru

Bagi memberi suasana baru, apa kata bergotong-royong dengan ahli keluarga untuk mengecat rumah bersama-sama. Boleh luangkan masa bersama, rumah pun nampak baru je. Barulah raya kan?

Pilih tema baju raya keluarga besar

Semua balik beraya tahun ni mesti nak bergambar untuk kenang-kenangan. Apa kata sedondonkan baju raya untuk keluarga besar dari atuk, nenek, pakcik, makcik, sepupu, anak sedara sampailah ke cucu dengan warna sama? Meriah, dari jauh konvoi pun boleh cam.

Upgrade barangan rumah untuk raya lebih selesa dengan Courts

Tentunya 2 tahun tak beraya sakan, mesti banyak wishlist yang panjang dalam ingatan kan. Masa nilah nak upgrade TV, peti sejuk, barangan elektrik keperluan rumah yang lain, latest gadget atau perabot yang lebih selesa dengan harga yang menjimatkan.

Jangan pening-pening, semuanya anda boleh dapatkan di Courts Malaysia. Di samping berbelanja produk idaman korang, korang boleh enjoy diskaun, hadiah percuma, pwp only RM1 dan banyak lagi. Beli barang rumah pun ada hadiah, mana nak dapat lepas ni?

Bagi mereka yang tercari-cari atau set meja makan tapi asyik tak kena selera dengan saiz, corak atau warna, Courts ada jawapannya! Ini kerana Courts menyediakan khidmat untuk mereka warna sofa dan set meja makan mengikut permintaan. Terpulang kepada korang sebagai pelanggan untuk meminta rekaan, warna dan saiz bergantung kesesuaian. Senang la kan macam nie, korang boleh mix & match bersesuaian dengan rumah korang. 

Barangan-barangan yang dibeli di Courts juga disediakan dengan penghantaran percuma. Tak perlu bersusah payah berhimpit dalam kereta dengan segala barangan selepas shopping. Segalanya diuruskan Courts, tahu-tahu je sampai depan rumah. Mudah kan?

Selain itu, pembelian dengan pembelian (PWP) pun ditawarkan dengan harga RM1 JE. Ya, betul RM1 pun dapat beli. Memang rugi kalau lepaskan kali ini. Courts juga ada anjurkan macam-macam peraduan untuk korang menang hadiah lumayan. Dah sakan shopping, boleh pula berpeluang menang hadiah, siapa yang tak nak kan? Paling best, antara hadiah paling besar adalah perlindungan peribadi sehingga RM25,000,000! Atau mana tahu rezeki, dapat sekali menang TV Sharp atau RM50 voucher Courts. Untung sangat ni! 

Tak dilupakan juga, korang boleh beli pada harga bulanan serendah 0.77% saja. Kalau rendah macam ni, beli barang apa pun tak kisah sebab caj terma yang sangat berpatutan. 

Apa tunggu lagi, jom sama-sama upgradekan raya kita semua tahun ini dengan Courts. Shopping sakan, raya kan setahun sekali? Tak salah tukar semua baru untuk kepuasan diri dan keluarga tercinta. Untuk maklumat lanjut dapatkan info di laman web Courts  dan jangan ketinggalan untuk ikuti mereka di Facebook dan Instagram.

Tertakluk Terma & Syarat.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas