Connect with us

Oh! Media

Kongsi Foto Bercuti Dengan Anak, Shuhada Dikecam Belum ‘Move On’

shuhada

Oh! Artis

Kongsi Foto Bercuti Dengan Anak, Shuhada Dikecam Belum ‘Move On’

Nurul Shuhada iaitu bekas isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi kembali meneruskan kehidupannya dan bahagia bersama dua anaknya selepas sudah bercerai.

ADVERTISEMENT

Menerusi satu perkongsiannya di laman Instagram, Shuhada kelihatan gembira sedang membawa Humaira dan Umar bercuti di Tokyo, Jepun.

Malah, sejak 13 Ogos lalu, Shuhada atau mesra dipanggil Shu banyak berkongsi percutian mereka tiga beranak di sana.

Sejak berada di sana, pelbagai aktiviti yang mereka lakukan iaitu pergi ke Disneyland dan Shu turut membawa dua anaknya menonton wayang di Shinagawa.

Shuhada

Walaupun ramai yang memuji kerana Shuhada dan anak-anaknya kelihatan gembira tetapi ada seorang individu yang memberikan komen negatif terhadapnya.

Tambahan, individu itu turut mendakwa status yang ditulis pada gambar tersebut seolah-olah dia mahu memburukkan bekas suaminya.

Move on jela elok-elok. Tak perlu burukkan orang lain

Shuhada

Dalam pada itu, Shuhada sempat membalas individu tersebut sebelum dipercayai memadam komen berkenaan daripada Instagramnya.

Bukan itu sahaja, Shuhada turut mengingatkan individu terbabit untuk tidak melebih-lebih atau melampau sebelum perkara lain berlaku.

Shuhada

BACA: Hafidz Roshdi Dan Nurul Shuhada Sah Bercerai Talak Satu

Sebelum ini kami ada kongsikan kisah Hafidz Roshdi dan Nurul Shuhada telah sah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Shah Alam pada 27 Julai yang lalu.

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.


Lagi dalam kategori Oh! Artis

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas