Connect with us

Oh! Media

Rupanya Di 63 Destinasi Ini Korang Boleh Dapat Benda Percuma Bila Travel Oversea!

Branded

Rupanya Di 63 Destinasi Ini Korang Boleh Dapat Benda Percuma Bila Travel Oversea!

Untuk kekal terhubung dengan rakan-rakan dan keluarga, data Internet sangat penting ketika travel. Barulah boleh kongsikan perjalanan melancong di Instastory dan menonton video Tik Tok ketika beratur menunggu giliran di kafe viral! Tak ada masalah soal data untuk ke mana sahaja dengan adanya Internet.

Jom kami kongsikan apa yang korang dapat percuma apabila travel ke 63 destinasi seluruh dunia. Siapa tak suka benda free kan?

Tahu tak, pelan pascabayar U Mobile yang tidak boleh ditandingi untuk memenuhi keperluan pengguna, U Postpaid ada untuk korang bila travel? Banyak betul benda best bila korang langgan pelan U Postpaid ni tau.

Roaming global percuma

Bila korang travel ke 63 destinasi seluruh dunia, tak perlu bersusah payah mendapatkan kad sim di tempat bercuti tersebut. Ini kerana U Postpaid bagi sehingga 15GB roaming percuma setiap bulan untuk destinasi-destinasi tersebut.

Apabila keluar travel, tidak perlu risau dengan kemungkinan bil roaming kerana dengan pelan ini, roaming memang FREE!

Selain itu, panggilan masuk ketika berada di sana juga tidak dikenakan sebarang caj. Antara 63 destinasi yang terlibat dengan pelan percuma U Mobile ini termasuklah Thailand, Singapura, Korea Selatan, Jepun, Australia, Itali, Jerman, Sepanyol, Switzerland dan banyak lagi!

Pelan 1,000GB 5G

Siapa yang tak sakit hati talian Internet asyik sangkut saja kan? Nak buat apa pun ambil masa. Tapi tidak dengan U Postpaid kerana ia menawarkan 1,000GB data 5G untuk digunakan di Malaysia, barulah semuanya lebih pantas.

Miliki peranti 5G terkini

Korang juga boleh miliki peranti 5G terkini dengan pelan ini. Berita gembiranya adalah, peranti ini boleh dibuat pembayaran secara fleksibel atau ansuran dengan U PayLater tanpa faedah selama 24 bulan. Boleh dapatkan lebih penjimatan dengan U SaveMore juga.

Malaysia ketika ini mencapai 33% untuk liputan 5G. 8 negeri dengan kelajuan tinggi liputan 5G adalah Kuala Lumpur, Putrajaya, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Pulau Pinang dan Sabah. Manakala 2,100 kawasan sedang diteliti untuk mendapatkan liputan lebih baik.

Lebih jimat dengan U FamilyShare

Nak lebih jimat lagi, hubungkan sehingga 6 orang dalam keluarga dengan talian U FamilyShare pelan utama U Postpaid 98. Hanya serendah RM38 setiap line untuk berkongsi dari 1,000GB data pantas 5G dengan.

Untuk info lanjut berkaitan U Postpaid, lawati laman web U Mobile dan juga jangan lupa ikuti laman sosial Facebook dan Instagram bagi tidak ketinggalan promo terkini.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas