Connect with us

Oh! Media

Peluang Terakhir untuk Menang Hadiah Bernilai Sehingga RM 15,000? Jom Join Cabaran TikTok vivo & Menangi Hadiah Lumayan!

Branded

Peluang Terakhir untuk Menang Hadiah Bernilai Sehingga RM 15,000? Jom Join Cabaran TikTok vivo & Menangi Hadiah Lumayan!

Bila kita bercakap tentang jenama vivo, mesti ramai yang tau kehebatan teknologi canggih yang tidak disangkal lagi setiap kali pengeluarannya.

Baru-baru ini, vivo hadir dengan model terbaharu mereka iaitu X70 series yang terdiri daripada X70 dan X70 Pro, di mana kedua-dua model ini mempunyai teknologi fotografi yang sangat hebat. 

vivo X70 series dilancarkan dengan beberapa ciri baru yang mengandungi perkakasan dan pengimejan mudah alih yang premium seperti kamera canggih yang dihasilkan oleh engineer terkemuka ZEISS.

Menangi Hadiah-hadiah Berjumlah RM 15,000 Dengan vivo

Menghangatkan lagi penjualan X70 series, telefon pintar dengan tekenologi fotografi, vivo berkolaborasi bersama DiGi, menerusi TikTok challenge #vivoX70PhotographyRedefined di mana korang boleh memenangi hadiah sehingga RM 15, 000. Wow, banyaknya!

Caranya semudah ABC, apa yang korang perlu buat hanya ikut step di bawah ini:

  1. Buka aplikasi TikTok dan pergi ke laman ‘Discover’,
  2. Cari #vivoX70PhotographyRedefined dan pilih mod yang korang nak sertai (Gimbal atau Night Mod) sebelum korang mula record video,
  3. Muat naik video korang di TikTok berserta hashtag #vivoX70PhotographyRedefined #vivoX70 #vivoX70Pro #vivoMalaysia,#digibelia dan jangan lupa tag @vivo_malaysia dan @digitelco,
  4. Pastikan akaun TikTok korang dalam keadaan public,
  5. Like dan follow akaun rasmi Facebook dan Instagram vivo. Pemenang akan diumumkan di kedua-dua media rasmi ini.

Pemenang utama akan membawa pulang satu unit telefon pintar vivo X70 Pro (bernilai RM 3,299), tempat kedua akan menerima TWS 2 ANC (bernilai RM 369) dan tempat ketiga pula akan menang TWS 2e (bernilai RM 269). Bestnya dapat banyak hadiah!

Lagi menarik, tujuh pemenang bertuah akan turut menangi hadiah sagu hati eksklusif daripada vivo. Paling wow semua peserta yang join akan menerima RM 20 e-voucher dan Pakej Khas BELIA daripada DiGi. Perghh, tak rilek!

Cabaran TikTok daripada vivo ini berlangsung daripada 16 Oktober hingga 30 Oktober 2021. Untuk maklumat lanjut mengenai kempen serta terma dan syarat, korang boleh layari https://www.vivo.com/my/about-vivo/news/tiktok. Jangan lupa ikuti Facebook Rasmi vivo Malaysia dan e-store vivo Malaysia untuk tawaran yang lebih lagi. 

Penulis di Oh! Media berkaitan isu-isu terkini dan hiburan di media sosial yang mampu memberikan manfaat serta membuka peluang kepada rakyat Malaysia agar sentiasa mengetahui isu semasa dengan lebih pantas.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

To Top