Connect with us

Oh! Media

(Video) Wow! Rupanya Ini Cara Siang Ikan Dengan Lebih Mudah Dan Bersih

Oh! Lifestyle

(Video) Wow! Rupanya Ini Cara Siang Ikan Dengan Lebih Mudah Dan Bersih

Kalau baru-baru ni heboh mengenai satu video TikTok yang ajar cara-cara melipat kain pelikat dengan kemas, haaa! kali ni tular pula video cara-cara siang ikan dengan mudah! 

ADVERTISEMENT

Bagi yang selalu siang ikan mesti dah ‘pro’ sangat kan bab-bab menyiang ikan ni? Tapi buat mereka yang tak pernah, menyiang ikan ni bukan lah sesuatu perkara yang mudah untuk dilakukan. 

Video TikTok yang memaparkan langkah-langkah menyiang ikan dengan lebih mudah dan bersih itu turut dikongsikan oleh akaun @LelakiOnTheGo di laman sosial Twitter. Video itu juga telah menarik minat ramai netizen untuk mengetahui dengan lebih lanjut cara-cara menyiang ikan-ikan lain dengan mudah, sehinggakan ada yang ‘follow’ akaun tuan empunya badan yang dikenali dengan nama @fazidahzeera2 di TikTok.

Cara yang diajar oleh wanita itu dikatakan lebih mudah dan bersih daripada cara yang pernah dilakukan oleh sebahagian daripada kita sebelum ini.

Di ruangan komen pula, rata-rata netizen telah meninggalkan banyak komen-komen  yang positif dan tak kurang juga ada yang  turut berkongsi pengalaman lucu yang pernah mereka alami.

Buat korang yang baru nak belajar cara menyiang ikan ni, boleh lah ‘follow’ akaun Fazidah dekat TikTok. Serious tak rugi, sebab banyak juga ilmu berkaitan ikan yang dia ajar. Semoga dengan perkongsian ini dapatlah bagi manfaat sedikit sebanyak buat anda di luar sana!

Kredit: LelakiOnTheGo, Fazidahzeera2

Penulis sepenuh masa di Oh! Media yang juga sepenuh masa ingin menyampaikan manfaat kepada rakyat Malaysia.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Lifestyle

30 Hari Paling Trending

To Top