Connect with us

Oh! Media

Tular Video Riba & Peluk Wanita, Ini Penjelasan Coki

Coki Peluk Wanita

Oh! Artis

Tular Video Riba & Peluk Wanita, Ini Penjelasan Coki

Personaliti media sosial, Coki dilihat berpelukan di dalam sebuah kereta bersama beberapa orang wanita lain dan video tersebut membuat netizen kurang senang.

ADVERTISEMENT

Video ini tersebar di TikTok dan terlihat Coki atau nama sebenarnya Muhammad Danish Daniel duduk di bahagian belakang sambil memangku dan memeluk seorang wanita. Coki dan wanita itu kemudian dilihat cuba menutup muka dari dirakam.

Menurut laporan Gempak, Coki tak duduk diam selepas menyedari namanya sedang hangat diperkatakan dan membuat ‘live’ bagi menjelaskan perkara sebenar.

Dalam live tersebut, Coki mengatakan yang dia bersama wanita berkenaan tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa pun dan menafikan apa yang netizen fikirkan.

Bukan tu jer, Coki turut menidakkan dakwaan mencium wanita itu, sebaliknya mengatakan yang itu hanyalah ‘angle’ kamera yang menampakkan Coki sedang mencium

Kalau perasan dalam video tu, dia duduk atas paha saya. Sebab apa, kami parking tepi jalan dekat Menara U banyak kereta dan kami double park.

Jadi, semua masuk dalam kereta. Kalau perasan dalam video itu, ada kawan saya baju putih dah keluar kereta, waktu itu memang semua orang dah keluar kereta. Dia pun dah bangun dari paha saya. hanya duduk dalam 1 hingga 4 saat saja. Serius tak lama.

Apa pandangan korang?

Kredit: Gempak

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.p

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas