Connect with us

Oh! Media

“Dia Tak Bod*h” – Kawan Ira Kazar Dedah Punca Syamsul Konon Pertahan, Tapi Sebenarnya Nak Ceraikan Puteri Sarah?

Syamsul Yusof Puteri Sarah

Oh! Artis

“Dia Tak Bod*h” – Kawan Ira Kazar Dedah Punca Syamsul Konon Pertahan, Tapi Sebenarnya Nak Ceraikan Puteri Sarah?

Baru-baru ini pelakon dan pengarah terkenal, Syamsul Yusof membuat satu keputusan yang tidak pernah terlintas di fikiran Puteri Sarah selepas dia enggan menceraikan isteri pertamanya itu biarpun keretakan rumah tangga sudah tidak dapat dipulihkan lagi.

ADVERTISEMENT

BACA : Syamsul Yusof Tak Mahu Lepaskan Isteri Pertama, Puteri Sarah

Puteri Sarah juga turut berasa hairan dengan kenapa suaminya itu tidak mahu lepaskan dirinya dan menganggap hubungan mereka masih ada sinar sedangkan ketika Sarah masuk ke hospital tempoh hari, Syamsul langsung tidak menghubunginya.

BACA : Puteri Sarah Terkejut Bila Dengar Syamsul Yusof Kata “Masih Ada Sinar”

Terbaru! Terdapat satu IG Story yang dibuat Sarah menunjukkan mesej seorang pengguna media sosial memberitahu yang Ira Kazar kata Syamsul sebenarnya nak bercerai. Biar betul?

Syamsul Yusof Puteri Sarah

Kawan saya kawan dengan Ira Kazar. Ira tu cakap Sol memang nak cerai tapi dia tak bod*h. Kalai cerai nanti sis akan tuntut harta pencarian mesti dia akan miskin. Tuntut je sis geram dengar!

Walau bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama ada individu yang mesej Sarah ini mengatakan cerita sebenar ataupun tidak. Yelah, kalau ikutkan haritu Syamsul Yusof memang tak mahu lepaskan Sarah kot. Apa pandangan korang?

Kredit: Instagram Puteri Sarah

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas