Connect with us

Oh! Media

Tak Perlu Tunggu Gaji Kalau Nak Shopping Di Watsons, Beli Dulu Bayar Kemudian Dengan Atome! Dapat Diskaun Segera RM18*

Branded

Tak Perlu Tunggu Gaji Kalau Nak Shopping Di Watsons, Beli Dulu Bayar Kemudian Dengan Atome! Dapat Diskaun Segera RM18*

Watsons Jalin Kerjasama Dengan Atome, Beri Peluang Shopping Sakan!

Pengenalan platform Buy Now, Pay Later di Malaysia dianggap sebagai kaedah yang tepat pada masanya bagi membolehkan perniagaan mengekalkan pertumbuhan berterusan dalam pandemik ini. 

Ia membolehkan pelanggan membuat pembelian dengan membahagikan jumlah pembelian kepada bayaran ansuran bulanan, yang pada kebiasaannya mempunyai 0% faedah. Antara salah satu platform ‘beli sekarang, bayar kemudian’ yang terkemuka di Asia adalah Atome. 

Kemasukan syarikat Atome di pasaran tempatan yang pantas terbukti dapat menarik minat beberapa jenama terkemuka. Tidak ketinggalan, Watsons kini menambah kaedah pembayaran baru iaitu pembayaran  Buy Now, Pay Later istimewa buat para pelanggan mereka.

Apa yang menarik tentang Atome adalah platform ini menggunakan kaedah pembayaran zero interest yang ditawarkan juga PERCUMA! Siapa yang tak suka benda percuma kan?

Potongan RM18 Buat Ahli Baru Atome Apabila Berbelanja Di Watsons

Psstt.. Ni Ohmedia nak kongsi satu benda, untuk pembelian pertama di Watsons menggunakan Atome, korang layak untuk dapat diskaun RM18 (minimum perbelanjaan RM50). Berbaloi tu!

Macam mana nak bayar menggunakan aplikasi Atome? Mudah je! Muat turun aplikasi Atome pada peranti korang dan isi butiran yang dikehendaki. Setelah itu, jumlah keseluruhan bagi perbelanjaan korang akan dibahagikan kepada tiga bulan berbeza dalam tempoh tertentu tanpa faedah. 2 minit je settle!

Gandakan Lagi Penjimatan, Jom Jadi Members Watsons!

Banyak manfaat yang korang dapat bila menjadi ahli Watsons dan yang paling best, korang akan nikmati extra diskaun! Antara ganjaran eksklusif buat ahli Watsons ialah:

  • Keahlian seumur hidup
  • Ekstra 10% diskaun apabila berbelanja dengan aplikasi Watsons pada setiap hari Isnin & Rabu
  • 5x mata ganjaran semasa bulan kelahiran
  • 200 mata ganjaran=RM1
  • Potongan 10% untuk barangan farmasi terpilih bagi individu berumur 45 tahun dan ke atas.

Berita baik buat ahli Watsons dan Atome! Jika anda pengguna aplikasi Atome, korang berpeluang untuk nikmati Watsons point sebanyak RM5! Hanya dengan berbelanja serendah RM100 di mana-mana cawangan Watsons. 

Promosi 12.12 Mega Sales

Bila masuk sahaja akhir tahun, mesti banyak jenama yang akan buat promosi. Tidak ketinggalan, Watsons pun nak buat Mega Sales buat semua kaki shopping!  Terdapat pelbagai barangan yang menarik serta ekstra diskaun menanti korang di Watsons.

Paling best, siap ada promosi potongan harga sehingga 85%! Segera pesan dan dapatkan barangan korang pada HARI YANG SAMA daripada 111 cawangan Watsons yang terpilih!

Klik di SINI untuk tahu lebih lanjut.

Trip Percutian Ke Hawaii & Destinasi Lain Secara PERCUMA bersama Traveloka 

Chup..chup.. Nak lagi benda menarik? Haa, tak cukup dengan promosi serta ekstra diskaun, Watsons ada juga hadiah trip percutian ke Hawaii dan destinasi terpilih daripada Traveloka tau. Jangan cakap Watsons tak ‘payung’ eh!

Bagi ahli Watsons yang berminat untuk memenangi percutian percuma ini, korang perlu beli mana-mana barangan di Watsons dengan minima pembelian RM50 sahaja di Watsons atau secara atas talian. Mudah kan? 

ahli Watsons Elite dan ahli Watsons yang membeli secara atas talian juga akan dapat keuntungan sehingga 5 kali ganda! 

Eh, tunggu apa lagi! Jom segera ke Watsons berhampiran atau layari laman web Watsons untuk mendaftar sebagai ahli. Oh! Peluang bercuti ke Hawaii jugak!

Untuk berbelanja di Watsons secara atas talian atau nak mengetahui lebih lanjut tentang kad keahlian Watsons korang boleh klik di SINI.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas