Connect with us

Oh! Media

Rebut Peluang Menang Cabutan Bertuah, Bergelak Ketawa & Berhibur, Cepat Daftar Sekarang!

Branded

Rebut Peluang Menang Cabutan Bertuah, Bergelak Ketawa & Berhibur, Cepat Daftar Sekarang!

Jika korang masih tercari-cari aktiviti untuk mengisi hujung minggu pada Ahad, 31 Oktober ini, apa kata sertai Gamuda Gardens LIVE Extravaganza. Acara virtual ini dijadualkan bermula jam 4 hingga 6 petang. 

Banyak segmen menarik disediakan juga tau. Contohnya nanti penonton akan dihiburkan dengan stand-up comedian Douglas Lim dan Dr. Jason Leong. Mesti tak kering gusi layan lawak dorang.

Tidak ketinggalan mereka bawakan penyanyi & penulis lagu yang mencipta nama di China, Firdhaus Farmizi. Penyanyi itu akan menghiburkan penonton dalam salah satu slot pada acara yang akan berlangsung nanti.

Bila beli rumah, yang best mestilah bab nak menghias kan? Tapi macam takde idea? Semua benda rasa cantik? Jangan risau, Aida akan kongsikan tips-tips deco dan susun atur rumah minimalis dan moden untuk korang transformasikan rumah korang nanti.

Kalau korang follow Aida di Instagram, mesti korang dah tahu dengan betapa magicnya tangan Aida mengubah sesuatu ruang menjadi lebih cantik seakan showroom! Nanti bolehlah dapatkan inspirasi dari tips dikongsikan Aida, mesti ramai tak sabar kan?

Paling best, ada banyak peluang menang hadiah. Untung-untung boleh bawak balik hadiah guys. Join je siap dapat hadiah, siapa tak nak kan?

Bukan tu je, korang juga boleh main game secara virtual dan bergambar dengan selebriti di photobooth maya disediakan. Mungkin nak jumpa berdepan lambat lagi, jadi peluang ni tak patut korang lepaskan okay?

Alami pengalaman ala acara sebenar

Untuk memberi feel seperti acara sebenar, diselitkan segmen ASMR produk pastri Lacher Patisserie. Rasa macam real depan mata guys, percayalah. Sebab tu korang kena join nanti. Turut disediakan adalah booth pameran produk yang korang boleh survey sebelum masuk ke rumah baru.

Nak tanya soalan pasal rumah atau cara nak deco kediaman nanti? Ada juga breakout room tersedia, bolehlah ajukan segala soalan nak ditanya kepada wakil jualan dan pereka hiasan dalaman.

Macam mana nak tengok rumah baru tanpa perlu bersesak dengan orang ramai? Sekarang semua boleh guys. Sebabnya Gamuda Gardens sediakan 360 virtual tour untuk semua projek mereka. Dari setiap sudut boleh tengok, macam real, yang penting selamat!

Hadiah lumayan menanti

Tak sah kalau acara tak ada bahagian yang fun untuk penonton kan? Jangan tak tahu, Gamuda Gardens LIVE Extravaganza juga ada hadiah lumayan untuk mereka yang bertuah. Antara hadiah lumayan yang disediakan adalah vacuum Dyson, baucar Grab, permainan Hamleys, tiket aktiviti Xploria Gamuda Gardens, tiket wayang GSC, gift cards Starbucks, barangan elektronik, perkakas rumah, perabot dan banyak lagi disediakan. Korang layak menyertai giveaway hanya jika mendaftar untuk menyertai acara ini. Jom cepatlah daftar sekarang!

Dah la boleh berhibur, dapat info mengenai Gamuda Gardens, berpeluang pula menang hadiah, memang kena join ni, serius rugi kalau terlepas. Untuk menyertai, cepat-cepat mendaftar untuk mendapatkan tiket percuma DI SINI.

Gamuda Parks dekat dengan alam semulajadi

Untuk menjamin alam semulajadi terus terpelihara, central park menekankan kepelbagaian bio (biodiversity), persekitaran dan betapa pentingnya kita sebagai manusia menjaga flora dan fauna di sekeliling bagi generasi akan datang.

Gamuda Gardens Illaria pilihan ideal

Masih keliru memilih kediaman idaman? Apa kata jadikan Illaria Type B sebagai pilihan utama. Kediaman teres 2 tingkat dengan keluasan 1,636 – 1,891 kaki persegi dihiasi kehijauan persekitaran dan dalam masa sama mempunyai halaman luar yang sesuai untuk senaman ringan seperti yoga atau regangan. Tak perlu keluar pun boleh amalkan hidup sihat.

Rekaan dalaman yang moden namun masih kekal minimalis dan praktikal menjadikan Illaria pilihan ramai. Iyalah, kediaman untuk keluarga, mestilah kena bukan sahaja nampak cantik tapi juga perlu praktikal untuk penghuninya tanpa mengira usia.

Best kan kalau setiap tahun menikmati keindahan bunga sakura? Lagi best di sini, terdapat sakura lane seakan di Jepun. Bila tiba musim je, boleh terus bergambar dan merasai pengalaman di luar negara. 

Terdapat juga community kitchen untuk ber-BBQ di hujung minggu dengan rakan dan keluarga. Bersantai sambil quality time, mesti seronok kan?

Bagi mereka yang mahukan ruang kerja yang tenang di kawasan rumah, Illaria juga menyediakan co-working pod untuk penghuninya. Dah penat bekerja, boleh beriadah pula di recreation parkland sebelum pulang ke rumah.

Mungkin bagi korang yang sedang survey rumah pernah dengar Gamuda Gardens kan? Dekat mana Gamuda Gardens tu? Kalau nak tahu, Gamuda Gardens terletak di utara Kuala Lumpur bersempadan Sungai Buloh dan Rawang. Township ini berkeluasan 810 ekar dengan central park 50 ekar mesra haiwan peliharaan.

Lokasi strategik Gamuda Gardens

Dibangunkan dengan kehijauan alam, township ini juga terhubung dengan adanya lebuhraya utama, Lebuhraya Utara-Selatan, LATAR Expressway serta Lebuhraya Guthrie. Kawasan kediaman ini terpencil, kurang padat dan menjamin penduduknya persekitaran yang aman, selamat dan bersih untuk menjalani kehidupan seharian.

Sebelum pandemik, bermacam acara dianjurkan pihak Gamuda Gardens untuk memberi pendedahan dan info mengenai projek mereka. Kini, untuk kebaikan dan keselamatan semua, acara secara maya adalah jawapannya. Kalau korang nak tahu apa yang menarik di Gamuda Gardens, kenalah join sekali nanti!

Nak tahu lebih lanjut, boleh sertai Gamuda Gardens LIVE Extravaganza di mana korang boleh bertanya dengan wakil jualan Gamuda Gardens. Segala pertanyaan akan dilayan dengan mesra oleh wakil jualan mereka, jadi nak tahu, kenalah mendaftar DI SINI, cepat-cepat sebab kehadiran TERHAD tau. Jom?!

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

To Top