Connect with us

Oh! Media

Jadi Terpantas Untuk Menang Touch ’n Go RM100 & Jom Survey Rumah Baru Dengan Pelbagai Pakej Menarik Daripada Gamuda Land!!

Branded

Jadi Terpantas Untuk Menang Touch ’n Go RM100 & Jom Survey Rumah Baru Dengan Pelbagai Pakej Menarik Daripada Gamuda Land!!

Bila nak beli rumah pertama ni, macam-macam benda kena fikir. Dari segi bajet, kawasan, keselamatan dan juga insuran. Sampai pening kepala dibuatnya. HMM..

Biasalah kan, rumah pertama ni banyak hal kena fikir, kalau salah pilih, boleh rugi besar. Tapi korang tak akan rugi kalau membeli dengan Gamuda Land. Nak tahu kenapa? 

Sebab dengan Gamuda Land, korang boleh membeli rumah siap dengan pelindungan kesihatan. Memang berbaloi lah! 

Nak tahu apa lagi manfaat yang korang akan dapat? Tapi sebelum tu, apa kata korang join mini game Gamuda Land ni. Korang berpeluang menangi Touch n’ Go eWallet bernilai RM100. Mahsyuk tu!

Apa yang korang perlu buat cuma padankan ikon pada setiap card. Pemenang akan dipilih berdasarkan masa terpantas. 

5 pemenang akan dipilih dan memenangi reload Touch ‘n Go eWallet bernilai 

RM100. Pergh, syoknya!

Sebelum korang mulakan permainan, pemain akan diminta untuk mengisi maklumat peribadi seperti nama, no. telefon serta alamat emel. 

* Data pemain akan diambil bagi memudahkan segala pertukaran dan pemberian hadiah.

Berbalik pada topik utama,  kami nak tanya korang dah ada first house ke?

Kalau belum, mungkin korang boleh jadikan ciri rumah di bawah sebagai salah satu faktor nak pilih kediaman terbaik.

Gamuda Land Kolaborasi Bersama VSure Dan DOC2HOME

Gamuda Land kini berkolaborasi bersama VSure dan DOC2HOME . 

Kalau korang nak tau, VSure ni adalah insurans digital gaya hidup pertama di Malaysia. Manakala, DOC2HOME menyediakan konsultasi kesihatan digital di Malaysia. 

Melalui kerjasama ini, ia dapat memudahkan pemilik rumah dan komuniti sekelilingnya untuk mendapatkan khidmat nasihat kesihatan secara digital daripada pakar melalui teks atau video call tau. 

Pemilik rumah boleh menggunakan kemudahan ini melalui aplikasi GL lifestyle di Play Store dan Apple App Store. 

Gamuda, Gamuda Land, Touch n' Go, rumah, kesihatan, insurans

Bukan itu saja, mulai sekarang sehingga 31 Oktober 2023, bagi 300 pembeli rumah baru yang pertama akan layak mendapat perlindungan kesihatan bernilai RM15,000*. 

Jika anda sudah menjadi pemilik rumah Gamuda Land, jangan risau korang boleh mendapatkan  diskaun 20% sekiranya anda ingin membeli perlindungan yang sama. 

Sebenarnya, banyak lagi manfaat yang korang boleh terima dari Gamuda Land tau. 

Gamuda, Gamuda Land, Touch n' Go, rumah, kesihatan, insurans

Untuk bantuan kewangan pula, anda boleh memiliki rumah daripada hanya RM500*, diskaun 10%* dan MOT percuma* serta pulangan tunai sehingga RM20,000*.

Bukan tu je, korang juga turut dapat insentif tambahan seperti yuran penyelenggaraan percuma selama 2 tahun*, yuran guaman percuma* serta rujuk dan peroleh sehingga RM120,000*. Berbaloi kan? 

Gamuda, Gamuda Land, Touch n' Go, rumah, kesihatan, insurans
Mori Pines @ Gamuda Cove

Jadi tunggu apa lagi, miliki mana-mana unit yang ada di Gamuda Land dan nikmati kehidupan yang aman damai serta memberi kesihatan yang sempurna buat seluruh keluarga. 

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen ini, layari laman rasmi Gamuda Land *Tertakluk kepada terma dan syarat. Untuk hartanah terpilih sahaja.

Lagi dalam kategori Branded

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas