Connect with us

Oh! Media

OPPO Reno10 Pro5G, Peranti MidRange Buat Pencinta Mobile Fotografi. Kualiti Gambar Tip Top Macam Kamera Pro!

Branded

OPPO Reno10 Pro5G, Peranti MidRange Buat Pencinta Mobile Fotografi. Kualiti Gambar Tip Top Macam Kamera Pro!

Korang  penggemar mobile fotografi dan ingin mengabadikan moment berharga dengan kamera yang berkualiti tinggi. Jangan risau, OPPO dapat realisasikan impian korang.

Paling latest, OPPO hadir dengan peranti baru yang serba canggih terutamanya  upgrade pada kamera telefotonya. Siri OPPO Reno105G memperkenalkan 3 jenis model peranti iaitu Reno10 Pro+5G, Reno10 Pro5G dan Reno105G yang akan berada di pasaran pada 15 Julai ini. 

Untuk edisi kali ini, OPPO menjadikan peranti mereka profesional dari segi rakaman gambar potrait dengan  memberi perincian khusus pada bahagian kamera. Ditawarkan pada harga harga RM2199, OPPO Reno10 Pro5G pasti menjadi kegilaan penggemar mobile fotografi di Malaysia. 

Kamera Telefoto Yang Canggih, Hasil Seakan Fotografer Profesional 

OPPO Reno10 Pro5G dilengkapi dengan 50MP kamera utama Ultra Clear  dan disokong dengan sistem OIS. 

Jadi tak perlu risau kalau korang ingin bergambar walaupun berada dalam keadaan bergerak. Gambar tetap on point and flawless lah!

OPPO Reno10 Pro5G turut hadir dengan kamera telefoto bersaiz 32MP yang menghasilkan gambar yang jelas dan sempurna, sama ada secara  landscape mahupun portrait

Ia disokong dengan sensor kamera Sony IMX 709 flagship yang mampu mengambil mengadaptasi cahaya semula jadi sehingga 60% dan mengurangkan noise sehingga 35% pada gambar yang diambil. Ini baru betul inovasi pada kamera! 

OPPO, OPPO Malaysia, OPPO Reno10 Pro5G, Fotografi, Siri Reno

Selain itu, kamera telefoto ini turut mempunyai mode 2X optical zoom. Ia menghasilkan kualiti gambar yang sempurna dalam pelbagai bentuk saiz potret berlatar belakangkan mode bokeh.  

Bagi korang yang gemarkan gambar pemandangan ataupun monumen, sistem 2X optical zoom sesuai digunakan untuk menghasilkan kualiti gambar yang terperinci dan memukau. 

Selain itu, Reno10 Pro5G turut ditambah dengan mode Ultra Wide Angle Camera seluas 112 darjah yang mampu menangkap gambar secara keseluruhan dengan sempurna. Lepas ini, tiada lagi masalah untuk mengambil gambar di ruangan yang kurang cahaya semula jadi. 

OPPO, OPPO Malaysia, OPPO Reno10 Pro5G, Fotografi, Siri Reno

Untuk pencinta selfie OPPO Reno10 Pro5G pastibuatkan korang jatuh hati. Dengan kamera Ultra-Clear Selfie serta sistem Auto Focus (AF) bersaiz 32MP. 

Hanya dengan satu tap pada skrin, ia mampu memberi gambar yang jelas pada bahagian yang ingin difokuskan. Korang boleh bergambar dengan penuh keyakinan dalam pelbagai gaya. 

Pengecasan Pantas , 30 Minit Untuk Full Charge! 

Selain kamera yang memukau, OPPO turut menambah baik dari segi ketahanan bateri. OPPO Reno10 Pro5G menggunakan 80W SuperVOOCTM sistem pengecasan pantas yang memerlukan 28 minit sahaja untuk pengecasan penuh. Wow, hebat giler! 

OPPO Reno10 Pro5G diperkuatkan dengan bateri 4600mAh serta disokong dengan sistem OPPO Exclusive Battery Health Engine. Ia membantu memastikan bateri peranti dalam keadaan selamat dan baik.

Design Premium Dan Terkini, Citarasa Yang Sempurna Dari OPPO.

Korang tahu tak yang OPPO Reno10 Pro5G kali ini merupakan peranti paling nipis dan ringan di pasaran? Iya, betul! OPPO Malaysia mahukan kelainan serta keselesaan buat pengguna OPPO. Siri Reno10 Pro5G dihasilkan dengan ketebalan 7.899 mm dan seberat 185g je. Walaupun ia nipis dan ringan, namun ia tetap kuat dan mudah disimpan di dalam poket. Fuh, lain macam ini! 

Direka dengan bentuk 3D curved pada bahagian tepi, belakang dan skrin memberi 100% keselesaan pada pengguna untuk memegang peranti ini. Skrin peranti yang menggunakan model AMOLED menambah kesempurnaan pada telefon pintar. 

Dengan kadar segera semula 120Hz dan skrin HDR10+, memberi visual yang menarik untuk ditonton. Barulah ada kepuasan! 

OPPO, OPPO Malaysia, OPPO Reno10 Pro5G, Fotografi, Siri Reno

OPPO Reno10 Pro5G boleh didapati dengan 2 pilihan warna iaitu Glossy Purple dan Silvery Grey. Kedua-dua warna ini memberi gaya yang sempurna dan premium untuk pengguna OPPO. 

Tawaran Dan Hadiah Menarik Buat Pengguna Siri5G OPPO Reno10. 

Korang nak jadi pengguna awal siri OPPO Reno105G? Boleh je! Korang boleh dapatkan peranti OPPO ini seawal 15 Julai tau. 

Bukan itu je, korang turut boleh menikmati tawaran menarik dari OPPO bagi siri Reno105G kali ini. Tawaran ini hanya dibuka sehingga 13 Ogos sahaja. Jadi tunggu apa lagi, nikmatilah tawaran yang diberi!  

OPPO, OPPO Malaysia, OPPO Reno10 Pro5G, Fotografi, Siri Reno
  1. OPPO Reno10 Pro+5G (12GB + 256GB) 

Hadiah Percuma Bernilai RM697

(OPPO Enco Air3, Percuma Akses KLIA Plaza Premium Lounge dan Percuma 1 Tahun Extended Warranty) 

  1. OPPO Reno10 Pro5G (12GB + 256GB) 

Hadiah Percuma Bernilai RM377

(OPPO Enco Buds2, Perlindungan Skrin dan Percuma 1 Tahun Extended Warranty) 

  1. OPPO Reno105G (12GB + 256GB) 

Hadiah Percuma Bernilai RM238

(Bluetooth Speaker dan Percuma 1 Tahun Extended Warranty) 

Haa, tunggu apa lagi korang, dapatkan siri OPPO Reno105G di stokis OPPO berdekatan ataupun secara online. Nikmati pengalaman kamera telefoto yang sempurna serta keselesaan pada telefon pintar siri OPPO Reno10. 
Maklumat lanjut mengenai promosi dan info berkaitan siri OPPO Reno105G, layari laman rasmi OPPO dan ikuti media sosial rasmi Instagram, Twitter, Facebook dan TikTok OPPO Malaysia.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas