Connect with us

Oh! Media

Craving Tapi Luar Musim, Hantu Durian D24 Kena Cuba Yang Ni. Confirm Terangkat!

Branded

Craving Tapi Luar Musim, Hantu Durian D24 Kena Cuba Yang Ni. Confirm Terangkat!

Peminat durian pasti tak senang duduk bila nampak gambar raja buah tu lalu dekat timeline media sosial. Lagi-lagi bila dah habis musim durian, memang buat craving teruk la.

Jadi hari ni kami ada satu cara terbaik untuk korang hilangkan craving durian tu.

So, kami yakin ramai antara kita yang cuba sedaya upaya untuk hilangkan craving durian kan? Kami tau ada yang jual durian fresh frozen, tapi harga memang kena fikir semula sebelum beli.

Tak pe sebab kali ni kami nak kongsikan rasa keenakkan durian D24 pada harga marhaen. Macam mana tu?

Berita baik untuk semua! Durian Lava Cake kini kembali!

Terima kasih Domino’s sebab faham dengan tekak-tekak rakyat Malaysia ni yang nak rasa makanan sedap pada harga marhaen. Kali ni Domino’s bawakan semula Durian Lava Cake bagi memuaskan craving rakyat Malaysia. Kami memang suka sangat dengan rasa durian D24 yang diletakkan dalam kek tu gais.

Rasa Durian D24 yang real

Kalau korang yang pernah makan sebelum ni, tekak korang mesti dah kenal dengan rasa keaslian D24 dalam DLC ni. Kami dah rasa sendiri tadi DLC ni, memang isi durian gais.

Isi durian yang mengalir seperti lava tu memang perfect dengan kuantiti kek dia. Jadi setiap suapan korang akan dapat dua-dua rasa kek dan durian D24. Uish! Masih teringat rasa dia kat anak tekak ni.

Texture kek lembut dan moist

Kalau kek pula, texture memang lembut dan moist. Kami yakin isi durian tu dah mesra dengan kek tu, jadinya itu yang membuatkan kek tu moist. Ditambah pula dengan bau durian, kalau makan sambil tutup mata memang boleh berangan macam tengah makan buah durian tau.

So overall, craving durian? Kini tidak lagi. Cewah!

Sekarang ni, korang pergi je dekat www.Domino’s.com.my lepas tu order Durian Lava Cake ni. Dah makan nanti minta share pendapat korang plak. Eh! Jangan lupa order pizza sekali untuk dinner malam ni tau barulah complete ada main course dan dessert DLC.

Makan, share moment Durian Lava Cake & menang hadiah!

Yes betul tu gais! Domino’s nak bagi hadiah istimewa untuk korang yang upload gambar atau video kreatif moment korang bersama Durian Lava Cake.

Contest Domino’s ini akan bermula pada 21 Disember 2020 hingga 20 Januari 2021 tau. Jom join dengan ikut cara mudah ni;

  • Langkah 1: Beli Durian Lava Cake
  • Langkah 2: Ambil video atau gambar kreatif korang sedang menikmati Durian Lava Cake tu.
  • Langkah 3: Muat naik di Instagram atau Twitter korang (*Pastikan akaun Instagram & Twitter korang disetkan pada public)
  • Langkah 4: Tag 5 rakan korang & @Dominosmy serta #DurianLavaCake #CravingSatisfied

5 pemenang untuk setiap platform Instagram dan Twitter akan menerima hadiah berupa set Party Box bernilai RM158 dan bantal eksklusif DLC.

So, cepat-cepat dapatkan Durian Lava Cake dari Domino’s buat semua peminat durian dan siapa yang kempuanan nak makan durian yang belum lagi musimnya.

Everyday Value Promosi Beli 1 PERCUMA 2 berbaloi-baloi!

Gais, ni ada satu berita baik lagi dari Domino’s. Perkenalkan promosi Everyday Value Beli 1 Percuma 2 yang sangat berbaloi-baloi tau.

Korang boleh order je pizza, sama ada Regular, Large atau Xtra large dan akan dapat 1 regular pizza serta 1 bread side atau Banana Kaya dengan Cheesy Stix, atau Crazy Chicken Crunchies dan Chocolate Lava Cake secara PERCUMA! Rugilah kalau tak grab promo ni.

Kalau korang masih craving dengan DLC, keseronokan itu tidak terhenti di sini sebab menerusi promosi Everyday Value ni korang boleh upgrade sama ada Chocolate Lava Cake, bread side atau Banana Kaya kepada Durian Lava Cake tau. Boleh tengok pakej dekat bawah ni.

  1. Beli 1 Percuma 2: Me, Myself & I Offer
    • Upgrade Chocolate Lava Cake kepada Durian Lava Cake hanya RM4.90
  2. Beli 1 Percuma 2: Geng Offer
    • Upgrade bread side kepada Durian Lava Cake hanya RM7.90
  3. Beli 1 Percuma 2: Aku & Dia Offer
    • Upgrade Banana Kaya kepada Durian Lava Cake hanya RM7.90

Kalau rasa nak add-on Durian Lava Cake pun boleh je pada harga hanya RM12.90 atau beli secara ala carte pada harga RM13.90. Pilihan di tangan korang, kalau kami better beli guna promo Everyday Value tu sebab boleh jamah satu keluarga.

Untuk mendapatkan update terkini daripada Domino’s mengenai promosi atau pelancaran produk baharu, korang boleh follow semua media sosial Domino’s serta kalau nak delivery terus ke rumah korang tu, boleh klik sini. *Tertakluk terma dan syarat.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media yang juga sepenuh masa ingin menyampaikan manfaat kepada rakyat Malaysia.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top