Connect with us

Oh! Media

Beli 1 Percuma 1, Cabutan Bertuah Smart TV, Hadiah Sehingga RM3 JUTA Di OPPO Mid-Year Full Speed Bonanza

Branded

Beli 1 Percuma 1, Cabutan Bertuah Smart TV, Hadiah Sehingga RM3 JUTA Di OPPO Mid-Year Full Speed Bonanza

OPPO Mid-Year Full Speed Bonanza kembali dengan promosi pelbagai barangan dengan harga tak masuk akal! Dah lama berkira-kira nak beli atau tidak, masa inilah paling tepat untuk grab sementara harga jauh berbeza dengan harga asal siap dapat promo beli 1 percuma 1 lagi!

Tempoh promosi OPPO Mid-Year Full Speed Bonanza ini berlangsung dari 1 hingga 18 Julai 2021! Kami kongsikan produk korang wajib rebut sepanjang promo OPPO ini nanti:

1-to-1 Giveaway

Untuk model OPPO Reno5, dengan setiap pembelian di Semenanjung Malaysia, korang akan dapat seunit powerbank 10,000 mAH dan kad Touch n’ Go RM20. Kedua-duanya bernilai sehingga RM119. Bagi penduduk di Sabah & Sarawak pula, selain seunit powerbank 10,000 mAH, korang juga akan layak mendapat baucar RM20 KFC.west MY – TnG, east MY – KFC

Bagi pembeli OPPO Reno5 F, jangan lupa tuntut powerbank 10,000mAH bernilai RM99 tau!

Selain tu, dengan tambahan RM39 untuk pembelian secara online dan offline OPPO Reno5 dan Reno5 F, korang layak mendapat perlindungan 1 tahun untuk skrin.

OPPO Reno5 

Model ini memberi fokus utama kepada kamera utama dengan gabungan 64MP+8MP+2MP+2MP, manakala kamera hadapannya adalah 32MP. 

Fungsi dan ciri menarik dalam kamera OPPO Reno5 yang perlu diberi perhatian antaranya adalah AI Highlight Video untuk rakaman video pada waktu malam serta Portrait Beautification Video untuk mod bokeh. 

Tidak ketinggalan ciri Dual-View Video di mana kedua-dua kamera depan belakang berfungsi untuk merakam lebih banyak momen indah. Ciri ini mempunyai beberapa template seperti Split, Round dan Rectangle. 

Apa tunggu lagi, klik je OPPO Shopee store di SINI untuk dapatkan OPPO Reno5 korang hari ini.

OPPO Reno5 F

OPPO Reno5 F hadir dengan saiz skrin 6.43 inci FHD+ dan menggunakan panel AMOLED dengan skrin kadar segar semula 60Hz. Malah ia juga menyertakan fungsi In Display Fingerprint 3.0 di dalam skrin telefon pintar ini. Smartphone ini hadir dengan tiga pilihan warna, iaitu Fluid Black, Fantastic Purple dan juga Crystal Silver.

Dapatkan OPPO Reno5 F ini di Shopee Store OPPO di SINI.

Dengan pembelian Reno Series, korang juga akan dapat perlindungan skrin setahun hanya dengan tambahan harga RM59 berbanding harga asal RM139. Hanya boleh didapati di OPPO Brand Store terpilih seperti di bawah:

-OPPO Store @ Batu Pahat Mall

-OPPO Store @ Bukit Gambir

-OPPO Store @ Kota Tinggi

-OPPO Store @ 1Borneo Hypermall

-OPPO Store @ Kuhara Point

-OPPO Store @ Fajar Tawau

OPPO Smart Savings

Penjimatan paling berbaloi-baloi mestilah bila korang beli OPPO Watch 46mm PERCUMA, diulangi PERCUMA OPPO Watch 41mm bernilai RM899! Beli 1 percuma 1! Mana nak dapat dah lepas ni?

Wireless earphone OPPO Enco W51 juga ditawarkan dengan rebat tunai RM100, jadi harga promo hanya RM269 sahaja berbanding harga asal RM369.

Cabutan bertuah dengan hadiah sehingga RM3,000,000!

Dengan setiap pembelian smartphone OPPO, korang layak menyertai cabutan bertuah untuk memenangi smart TV 43 inci dan pelbagai hadiah lumayan sehingga RM3,000,000!

Hanya perlu ikut beberapa langkah mudah ini:

  1. Beli mana-mana smartphone OPPO.
  2. Muat turun dan daftar di My OPPO App.
  3. Isi butiran di My OPPO App Mid-Year Full Speed Bonanza.
  4. 12 pemenang bertuah akan diumumkan di My OPPO App pada 23 Julai 2021.

Apa tunggu lagi, jangan lepaskan promo ini, untuk info lanjut boleh klik link ini OPPO Mid-Year Full Speed Bonanza. Nak tahu maklumat dan promo terkini, jangan lupa follow OPPO di Instagram dan Facebook.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas