Connect with us

“Zyn Is About To Get Some Professional Help And Treatment” – Caprice

Umum

“Zyn Is About To Get Some Professional Help And Treatment” – Caprice

Baru-baru ini, kita dengar berita pasal dia bergaduh dengan radio tempatan. Haa yang ni pula Caprice explain yang dia dah beberapa hari tak tidur, tak balik rumah dan bergaduh dengan semua orang sebab ada something wrong dengan dia. Memang bertentangan sungguh dengan perangai dia before ni.


Caprice ingat dia ada gangguan makhluk halus tetapi bila dia dan Sufian Suhaimi pergi ke Hulu Langat sebab nak check Zynakal ni ada gangguan ke tak, eh memang tak ada. Mungkin sakit jiwa dan Caprice sangkut sebab dia ada something. Sis bukannya nak buat cerita tetapi ni adalah pengakuan daripada Caprice sendiri ya.


Apapun, sis doakan semoga Zynakal dalam keadaan baik dan kembali seperti dulu sebab kawan dia dan family dia sendiri cakap yang dia tak macam ni pun. Diorang rasa tu bukan diri Zynakal. Hmm mungkin dia stress kot or mungkin dia ada masalah sampai dia terpaksa act macam tu.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Wayang


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top