Connect with us

Oh! Media

Zul Ariffin Dedahkan Berat Badan Cecah 102 Kilogram – Akan Kembali Bersenam

Umum

Zul Ariffin Dedahkan Berat Badan Cecah 102 Kilogram – Akan Kembali Bersenam

Pelakon lelaki popular, Zul Ariffin dilihat semakin berisi dan ia diakui sendiri oleh Zul. Akibat terlalu sibuk bekerja dan tidak mengamalkan gaya hidup sihat, sekarang berat badannya telah meningkat kepada 102 kilogram.

ADVERTISEMENT

Zul menerusi perkongsiannya di Instagram berkata, dia kini berusaha mendapatkan semula berat badan ideal dengan menjalani rutin senaman.

“Setahun lalu, saya hanya menumpukan fokus kepada kerjaya dan tidak menghiraukan soal pemakanan. Tidur juga tidak betul dan saya tidak lagi ke gimnasium.

“Tiada siapa yang perlu disalahkan, kecuali diri sendiri. Semua tabiat negatif itu sudah dihentikan dan saya kini kembali menjalani rutin senaman setiap hari,” katanya.

“Ia lebih kepada membuat persediaan untuk segala perkara yang akan datang. Saya mahu menjadi lebih sihat dengan melakukan perkara yang disukai,”

Baru-baru ini, Zul mendapat perhatian netizen apabila memuat naik foto yang memperlihatkan perubahan susuk tubuhnya yang jauh lebih berisi. Zul yang lebih dikenali sebagai seorang pelakon yang mempunyai bentuk badan yang cantik dan sasa itu mengakui, berat badannya sudah mencecah 102 kilogram membuatkan peminat terkejut.

+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

Ke Atas