Connect with us

Wawa Zainal Bakal Tinggalkan Dunia Lakonan

Umum

Wawa Zainal Bakal Tinggalkan Dunia Lakonan

Nama aktres Wawa Zainal pernah menjadi sebutan kerana kontroversi perkahwinan rahsianya dengan pelakon Aeril Zafril.

Walaupun baru berusia 23 tahun, Wawa kini selesa bergelar ibu dan isteri malah kini lebih sibuk dengan dunia perniagaan.

Menurut Wawa, keutamaannya kini bukanlah dalam bidang seni namun lebih banyak menumpukan sebagai tugas ibu dan usahawan.


“Fokus saya kini lebih kepada rumah tangga, perniagaan baju secara atas talian dan akan datang saya akan keluarkan produk kecantikan sendiri.

“Bagaimanapun produk kecantikan masih lagi dalam proses perbincangan termasuk jenama. Namun perniagaan baju kini Alhamdulillah mendapat sambutan.

“Jadi saya rasa buat apa saya penat berlakon jika pendapatan berniaga menyamai pendapatan saya ketika berlakon sebulan,” katanya.

Selain menjadi duta produk Blinq Beauty Drink, Wawa juga sudah mempunyai label pakaiannya sendiri yang menjual busana muslimah.

OHMEDIA: Kontroversi dulu tidak membuatkan pasangan ini menyerah kalah. Malah kini Allah berikan kebahagiaan yang sangat bermakna. 

————————————————————–
https://www.facebook.com/ohperfumenista

Dapatkan perfume pelbagai jenama dengan harga yang giler murah di OH! PERFUMENISTA. Dijamin berkualiti tinggi dan memuaskan hati.  
Hotline : 0122553390

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top