Connect with us

Oh! Media

Waris Galakkan Perokok Hisap Vape

Umum

Waris Galakkan Perokok Hisap Vape

Penyanyi yang popular dengan lagu Rembau Most Wanted, Waris, kini telah membuka sebuah kedai vape di Gombak Selangor, baru-baru ini.

Menurut Waris, dia mengambil peluang menjalankan perniagaan tersebut memandangkan vape kini sedang menjadi trend, malah dalam masa yang sama mendidik masyarakat tentang kebaikan vape yang jauh lebih sihat daripada rokok.

“Saya membuka bisnes ini pun sebab pengalaman diri saya sendiri yang sudah mampu untuk meninggalkan rokok. Memang pada mulanya, agak kekok dan tidak biasa dengan vape tetapi lama-kelamaan, saya semakin selesa dan tidak lagi menghisap rokok,” jelasnya.

Selain itu, menurut penyanyi ini dia dan isterinya kini juga sememangnya tidak sabar untuk menjadi ibu dan bapa serta turut berhasrat untuk memiliki anak secepat yang mungkin dengan izin Allah.

Sumber: mD

Kami Review 3 Flavor Dari The Madhouz. Vape On!

Oh! Review Flavour The MadHouz

Siapa yang tak kenal dengan The MadHouz, boleh dikatakan hampir kesemua kedai vape di Malaysia menjual produk mereka, di sini kami kongsikan review lengkap keunikan yang membuatkan flavor dari The MadHouz cukup popular di kalangan vapers.Vapebreed – +6013 765 9465The juice machine – +6017 304 4916Shah OD – +60 19 513 8079Mizi thorbestvape – +60 19 376 5358Artikel penuh di http://ohmedia.me/madhouz

Posted by Oh! Media on Friday, October 2, 2015

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top