Connect with us

Oh! Media

(8 Gambar) Adakah Ini Wanita Yang Dikatakan Rapat Dengan Zizan Razak Ketika Ini?

Umum

(8 Gambar) Adakah Ini Wanita Yang Dikatakan Rapat Dengan Zizan Razak Ketika Ini?

Sebelum ini, Oh! Media pernah terdengar desas-desus bahawa aktor Zizan Razak menjadi insan kesayangan orang kuat sebuah stesen TV terkemuka di Malaysia ni. Namun, sejauh mana kebenaran berita yang turut disiarkan dalam ruangan Diva menerusi Kosmo Ahad lalu tidak dapat dipastikan. 

Namun baru-baru ini kami menerima email beserta beberapa keping gambar Zizan Razak bersama seorang wanita yang didakwa sedang mempunyai hubungan yang sangat rapat dengan aktor tersebut ketika ini. Wanita itu juga kelihatan amat mesra dengan keluarga terutamanya ibu Zizan. Malah mereka sering kelihatan keluar bersama.

 

Adakah ini wanita yang didakwa orang kuat stesen TV yang dimaksudkan? Mungkin ramai yang pelik kerana selama ini Zizan didakwa mempunyai hubungan cinta dengan aktres Emma Maembong. Apapun, jika ini jodoh buat Zizan Razak, kami mendoakan yang terbaik. Semoga semuanya dipermudahkan Allah SWT.

OHMEDIA: Jadilah rakan komunity Oh! Media di WhatsApp. Kongsikan apa sahaja info, gambar atau video yang menarik di nombor 012-923 1562.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top