Connect with us

Oh! Media

Sah! Video ‘Leaked’ Siti Nordiana, Harith, Zizan, & Yuna bukan Filem tetapi Sesuatu Yang Anda Tidak Sangka

Umum

Sah! Video ‘Leaked’ Siti Nordiana, Harith, Zizan, & Yuna bukan Filem tetapi Sesuatu Yang Anda Tidak Sangka

Sejak minggu lalu, viral di media sosial mengenai satu video yang telah ‘leaked’ dengan kemunculan beberapa artis ternama Malaysia iaitu Zizan Razak, Yuna, Harith Iskander dan Siti Nordiana memakai pakaian superhero.

Ramai netizen menganggap mereka bergabung demi menjayakan sebuah filem yang bakal muncul tidak lama lagi dan semua dah tidak sabar untuk menonton filem tersebut.

Namun, setelah disiasat video yang ‘leaked’ tersebut merupakan sebuah iklan komersial oleh jenama minuman susu kultur Calpis. Macam tak percaya, iklan minuman susu kultur segempak ini malah ia sangat bergaya apabila menampilkan selebriti-selebriti terkenal itu sebagai superhero.

Di dalam cerita iklan terserbut, selebriti-selebriti bertindak sebagai superhero Calpis yang melindungi perut kita dari bakteria yang jahat. Berbeza dari iklan susu kultur lain, “bakteria yang jahat” di dalam iklan ini “dilakoni” oleh kucing gergasi yang comel gila. Namun Superhero Calpis cuba menahan kucing gergasi ini dengan superpower mereka dimana mereka dapat multiply mereka kepada beberapa individu untuk menggandakan superpower mereka.

Memang hebat gabungan mereka berempat dalam iklan terbaru Calpis ni. Menjadikan iklan ini sangat menarik dan mencuit hati sesiapa sahaja yang menonton. Dan adakah ini bermakna kempat-empat mereka akan menjadi duta-duta Calpis?

Jika ya, pasti ramai yang sudah tidak sabar untuk menonton aksi mereka berempat sebagai superhero.


Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top