Connect with us

Oh! Media

Titanfall 2 Dan Monster Energy Supercross Game Percuma PS Plus Pada Bulan Disember

Umum

Titanfall 2 Dan Monster Energy Supercross Game Percuma PS Plus Pada Bulan Disember

Berita baik buat pelanggan PS Plus di mana Sony telah mengumumkan game percuma pada bulan Disember. Untuk pengetahuan korang sony akan update game yang akan diberikan secara percuma kepada pelanggan PS Plus pada setiap bulan.


Game untuk bulan Disember ini adalah Tinfall 2 dan Monster Energy Supercross. Kedua-dua game ni korang boleh download bermula 4 Disember 2019 sehingga 7 Januari 2020.

Semoga korang dapat menunggu dengan penuh kesabaran. Jika korang nak datang main kedua-dua game ini di Oh Media Gaming pun boleh sangat. Banyak yang disediakan di OMG hanya untuk korang merasai sendiri pengalaman bermain permainan elektronik seperti Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox, Racing Simulator, NesClassic dan banyak lagi.

So, korang yang belum lagi sampai OMG tu boleh terus search Google Maps atau Waze “Oh Media Gaming” dan ikuti kami di Facebook Oh Media Gaming – OMG dan Instagram

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh Youtube

Selain menulis, Nizar juga merupakan seorang pelakon & pengacara. Beliau juga sebahagian dari team yang menjalankan media sosial bagi penjenamaan Oh! Media ini.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top