Connect with us

“Tanpa Suami Di Sisi Tak Guna Wahai Alyah” – Netizen

Umum

“Tanpa Suami Di Sisi Tak Guna Wahai Alyah” – Netizen

Korang nak tahu tak baru-baru ini Datin Alyah ada upload gambarnya di Instagram tetapi caption ni membuatkan netizen disalah anggap gais. Yang sis hairan, kenapa netizen ni busy body sangat ya pasal life orang lain?


Setahu sis, orang lain akan dapat rezeki yang berlainan. Tak kiralah nanti korang kahwin dulu, korang akan dapat anak ataupun rezeki dari segi yang lain. Takut je terkena batang hidung sendiri nanti kalau asyik mengata orang.

Ada komen daripada seorang netizen ni membuatkan sis sangat terkejut sebab kata-katanya agak kasar dan melampau. Kalau Datin Alyah nak report polis, haa yang ni sis sangat setuju sebab netizen berperangai macam ni lah kena ajar sikit.

Bila?? Jangan sebarang cakap….dan nampaknya awak memang nak ke balai ni…

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh! Moto Vlog



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top