Connect with us

Stacy Anam Jawab Kritikan Netizen Sebab Pakaian Macam Bogel Di ABPBH32

Umum

Stacy Anam Jawab Kritikan Netizen Sebab Pakaian Macam Bogel Di ABPBH32

Sepertimana korang tahu semalam Stacy Anam membuat persembahan di atas pentas Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 (ABPBH32) kena kecam teruk dengan netizen disebabkan penampilannya yang terlalu seksi seolah-olah pakaian tu nampak macam bogel.

Semua orang pasti ada hari-hari yang tidak dijangka dan tidak diinginkan berlaku kan?😂 Tadi benda tu jadi pada saya. Kain seluarnya tebal dan longgar dan warnanya pula kuning tapi x sangka pula bila perform atas stage dengan lighting,pergerakan dan macam2 benda jadi lain.🤦🏻‍♀️ Nak komen tu janganlah ada yang melampau sangat. Saya ada suami dan keluarga juga tapi tu lah nasib menjadi manusia bekerja dalam line begini memang risiko kan. Confident ja menghibur orang dengan sehabis tenaga tapi lain pula jadinya😅 X boleh buat salah atau x sengaja. Silap ja habis dilabel wanita akhir zaman Astaghfirullahalazim… Ya lah orang yg komen hebat sebegitu memang x pernah buat salah kali mungkin tapi kasihanilah manusia yang dapat hari x best ni. Niat nak semangat untuk kembali bekerja mencari rezeki sahaja dan semua saya buat dalam kadar yang termampu dan ikhlas tapi bila jadi begini dengan sadisnya mulut2 Manusia Penghukum ni saya rasa sakit sangat pada suami dan keluarga. Jangan babit saya punya Darling ok guys.. Dia pun busy bekerja dan focus dalam kerja dia. Semua foul dan hal yg x kena pun semua dari saya saja tauu. Kadang rasa dah nak stop dalam line ni tapi belum ada rezeki masa yg sesuai dan kemampuan dalam hal sebegini. Saya nasihatkan jangan tengok lah benda yang menyakitkan mata ni sebab memang x elok guyss😂 Biarlah niat awal masing-masing tu kami tau kemana dan hanya di atas yang tau dan menentukannya. Saya minta maaf kalau buat anda semua tergerak untuk memfitnah dan fikir macam2🙏🏻 Yang terus nak bawang ngumpat saya harap gigi anda makin jongang okayyy😝 Terima kasih kepada yang nampak effort performance saya tadi Thank you @teamsgs datang support tadi❤️dan Goodnight sekarang saya nak khayal terbang ke Bulan untuk lepas stress dulu. Love semua and Assalamualaikum…😊 #tidurnangissambildengarlagukhayal #ujiandandugaan #justbetrue
A post shared by Stacy Anam (@stacyanam) on


Alaa gais, Stacy pun dah explain yang dia pakai tight yang berwarna nude memanglah nampak macam skin dia kan. Kalau korang perhati balik, dia memang pakai baju and seluar tight dekat dalam. Kita ni tak boleh lah terus judge orang tanpa siasat terlebih dahulu. Mungkin silap Stacy juga sebab memakai tight warna kulit. Sis doakan lepas ni Stacy tidak mengulangi kesilapan tersebut ya.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top