Connect with us

Oh! Media

(10 Gambar) Newborn Photography Anak Sulong Safee Sali, Shanika Salsabilla Bertemakan Hutan

Umum

(10 Gambar) Newborn Photography Anak Sulong Safee Sali, Shanika Salsabilla Bertemakan Hutan

Berikut adalah beberapa gambar “Newborn Photography” untuk cahaya mata sulong Safee Sali iaitu Shanika Salsabilla Binti Mohd Safee yang ketika gambar ini diambil (24 Jun 2015), baru sahaja usianya mencecah 10 hari. Baby Shanika ini dilahirkan pada 15 Jun 2015 yang lalu.

Menurut pihak Camora Arts selaku photographer yang diberikan kepercayaan sepenuhnya oleh Safee Salie, mereka mengetengahkan idea baru dan khas untuk Baby Shanika iaitu “Jungle Theme”. Menurut mereka, tema ini belum pernah dijalankan untuk mana-mana sesi fotografi lain sebelum ini. Klik gambar untuk saiz lebih besar.

Semua bunga yang digunakan adalah bunga-bungaan segar termasuklah sarang bunga yang telah ditempah khas. Selain itu kostum singa, patung-potung dan pelbagai lagi menjadikan set newborn photography untuk Baby Shanika ini benar-benar unik dan hebat.

Tahniah diucapkan kepada pihak Camoera Arts juga tak lupa tahniah kepada Safee Salie di atas kelahiran cahaya mata pertama ini. Moga adik Shanika Salsabilla ini membesar menjadi anak yang solehah dan berbakti kepada kedua ibu dan bapanya. InsyaAllah.

Camora Arts: Website | Facebook | Instagram

Shopping Busana Raya Di Ghaania.

Dah beli baju raya? Ghaania berbesar hati menawarkan 10% diskaun dengan menggunakan kupon kod "Ramadhan Ghaania" untuk…

Posted by Oh! Media on Friday, June 26, 2015

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top