Connect with us

Oh! Media

“Dua Manusia Tak Guna Patut Dihukum Rejam” – Sharnaaz Ahmad

Umum

“Dua Manusia Tak Guna Patut Dihukum Rejam” – Sharnaaz Ahmad

Pelakon kacak Sharnaaz Ahmad dilaporkan berang dengan tindakan dua individu yang tidak bertanggungjawab menggunakan gambar dan popularitinya untuk membuat event yang tidak pernah ada kena mengena dengan dirinya.


Sharnaaz melalui laman sosial Instargam miliknya, memuatnaik sekeping gambar menunjukkan satu pasangan yang dipercayai suami isteri cuba mempromosikan event tersebut menggunakan namanya. Menerusi captionnya, Sharnaaz menulis;

“Salam semua, ini 2 manusia tak guna patut dihukum rejam sampai lunyai!! Jaga jaga dgn penipuan due ekor ini.. Yes ekor.. Binatang berhati mulia walaupun tidak berakal, tetapi dikurniakan akal, digunakan untuk mengaut keuntungan.. EVENT DI SINGAPORE INI ADALAH PALSU!! Tujuan mengaut keuntungan.. Sila cari ini dua ekor dan ambik duit dia.. Familia singapore tolong berhati hati..” – Instagram Sharnaaz Ahmad.

OHMEDIA: Zaman sekarang ramai manusia yang mengambil kesempatan atas orang lain untuk kepentingan diri sendiri. Tapi silap besar lah dia guna nama abang long Sharnaaz Ahmad. Hihi.

Menangi RM1,000 Setiap Minggu!

#Tahniah buat Cik Nurhanani Bt Nordin, 24 tahun dari Shah Alam kerana dinobatkan sebagai pemenang minggu ke-3 dan…

Posted by Oh! Media on Tuesday, March 24, 2015

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top