Connect with us

Setel Tingkatkan Had e-Wallet Mereka Sehingga RM500

Umum

Setel Tingkatkan Had e-Wallet Mereka Sehingga RM500

Pasti ramai yang menggunakan aplikasi Setel untuk memudahkan korang isi minyak kereta tanpa perlu pergi ke kaunter. Tapi sebelum ni had maximum yang boleh dikreditkan ke e-wallet Setel ni hanya RM200 jer, maknanya lepas beberapa kali isi minyak jer mesti nak kena top-up balik.

Baru-baru ini, Setel telah mengumumkan yang mereka telah menaikkan had tambah nilai ke dalam e-wallet Setel sehingga RM500 gais. Korang dah tak perlu nak top-up lagi lepas dua atau tiga kali isi minyak tnanti. Lagi banyak jumlah yang boleh dikreditkan, lagi senang untuk korang asingkan duit minyak bulanan korang tu.


BACA : Kesusahan Isi Minyak Yang Korang Alami Selama ni Boleh SETEL Dengan Cara Mudah Ini!


So kepada pengguna Setel tu dah boleh topup e-wallet korang sekarang. Bagi sesiapa yang taktahu, aplikasi Setel ni hanya untuk pengisian minyak di Petronas jer gais. Korang boleh pergi ke App Store bagi pengguna iOS dan Play Store bagi pengguna Android untuk download ya.

Kredit: Setel

+ Baca respon pengguna aplikasi Setel di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top