Connect with us

Oh! Media

Rozita Che Wan Raih RM1.2 Juta Dalam Masa 2 Hari Dalam Bisnes

Umum

Rozita Che Wan Raih RM1.2 Juta Dalam Masa 2 Hari Dalam Bisnes

Aktres jelita Rozita Che Wan yang kini giat mengusahakan perfume jenamanya sendiri iaitu Precious by RCW mengakui berjaya beraih hampir RM1.2 juta hanya dalam masa dua hari perjualan perfume tersebut.

Perfume yang dilancarkan pada Mei lalu, menerima sambutan yang sangat mengalakan sehingga mampu menjual sebanyak 40,000 dalam masa yang singkat.

“Alhamdulillah, saya tidak sangka menerima sambutan sebegini rupa. Precious by RCW dikeluarkan sebanyak 40,000 botol dan ia habis dijual dalam masa dua hari.

“Tak sempat saya nak buat pelancaran secara formal. Hahaha…Apa yang memuaskan hati saya, pelanggan-pelanggan memuji minyak wangi tersebut”

“Syukur sangat, memang niat saya mahu menghasilkan produk mampu milik, tetapi kualitinya seperti produk jenama mahal. Memandangkan sambutan sememangnya hangat, saya menambah lagi bilangan botol menerusi minyak wangi saya yang terbaru pula”, katanya.

OHMEDIA: Tahniah buat Che Ta. Memang murah rezeki Che Ta dikurniakan suami yang baik, keluarga yang bahagia dan anak yang comel.

Apa Cerita?

Haida Yusof ni kahwin ikut Adat Kristian dan ini LUAHAN HATINYA yang mengejutkan bila orang Melayu menegurnya. – http://www.mediakini.net/2015/08/haida-yusof-ini-kahwin-ikut-adat.html

Posted by Oh! Media on Wednesday, August 19, 2015

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top