Connect with us

Oh! Media

Respon Caprice Terhadap Aeril Zafrel – ‘Aeril Buat Hal’

Umum

Respon Caprice Terhadap Aeril Zafrel – ‘Aeril Buat Hal’

Sejak kebelakangan ini terlalu ramai yang berlumba-lumba untuk membuat video parodi lagi syantik di bulan Ramadan ini. Isu terbaru berkaitan video parodi instafamous Faiz Roslan.
Perkara yang pada mulanya, kecil sahaja menjadi besar hingga melibatkan beberapa individu lain turut terbabit. Ia membuatkan netizen ternanti-nanti apa kesudahan ‘drama’ ini.
Tetapi, disebalik ini semua, Aeril Zafrel tampil memberikan cadangannya mengenai isu ini. ‘Aiman banna, dai wan, sharnaz dan faiz roslan boleh buat group whatsapp tak?? Korang Setel dalm group masalah tu.’ katanya.
‘Tweet’ Aeril itu mendapat perhatian, penyanyi Rap, Caprice yang kemudian memuat naik perkara tersebut di laman Instagram miliknya.

ADVERTISEMENT
Caprice turut telah membuat satu video pendek di instagramnya mengenai isu ini. Netizen juga nampak bersetuju denga idea Aeril berkenaan.
Walaubagaimanapun, Faiz telah pun memohon maaf atas perlakuannya. Jadi sebelum kita melakukan sesuatu perkara itu, berfikirlah dahulu. Jangan hanya ingin menarik perhatian orang sehingga melupakan perkara yang terang-terang tidak berfaedah. Selamat berpuasa guis.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

To Top